Design premiat instalat într-o clipită

Module sanitare pentru WC Geberit Monolith

Tehnologie sanitară consacrată cu aspect modern
Modulul sanitar Geberit Monolith pentru WC-uri a fost distins cu mai multe premii internaţionale, fiind de asemenea foarte bine primit de către utilizatori. Întreaga tehnologie sanitară, inclusiv rezervorul, mecanismul de spălare cu două volume şi sifonul este integrată în cadrul unui modul elegant şi zvelt ce poate fi compatibil atât cu vase ceramice suspendate, cât şi pe pardoseală. Frontul de sticlă este disponibil în variante diverse de culori. Adăugarea în gamă a modulului Monolith Plus furnizează funcţii suplimentare noi.


Gata de utilizare în doar câteva ore
Cu un panou frontal realizat din sticlă securizată şi elemente laterale elegante, din aluminiu periat, modulul sanitar Geberit Monolith iese în evidenţă în orice cameră de baie. În majoritatea cazurilor poate fi racordat la conexiunile de alimentare şi evacuare a apei existente, fără a interfera cu structura clădirii. Instalarea poate fi efectuată de către un singur instalator în câteva ore şi produce un minim de praf şi zgomot. Iar toaleta dvs. este gata de utilizare în doar câteva ore.

Cea mai înaltă clasificare pentru eficienţa utilizării apei
Modulul sanitar Geberit Monolith pentru WC-uri este disponibil în două variante de înălţime: o variantă de 101 cm şi o variantă compatibilă cu modulul Geberit Monolith pentru lavoar de 114 cm - şi are trei variante de compatibilitate cu vasele WC: suspendate, pe pardoseală sau Geberit AquaClean. Modulul sanitar pentru WC Geberit Monolith este câştigătorul celei mai înalte clasificări de eficienţă a utilizării apei – the WELL Label.

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă umbra

Înălţime constructivă: 114 cm
Pentru WC-uri suspendate

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă neagră

Înălţime constructivă: 114 cm
Pentru Geberit AquaClean

Modul sanitar pentru WC Geberit Monolith cu sticlă albă

Înălţime constructivă: 101 cm
Pentru Geberit AquaClean

Modul sanitar pentru bideu Geberit Monolith cu sticlă mentă

Înălţime constructivă 101 cm
Pentru WC-uri pe pardoseală

WELL - Water Efficiency Label

Modulul sanitar pentru WC Geberit Monolith

Câştigător al celei mai înalte clasificări de eficienţă– the WELL Label Class A

Nou: Geberit Monolith Plus – Atractiv şi practic!

Geberit Monolith Plus

1

Iluminare cu LED-uri

ComfortLight

Iluminarea cu LED-uri în şapte culori diferite se activează automat atunci când o persoană se apropie de modulul Geberit Monolith Plus, furnizând astfel atât o lumina discretă de orientare în camera, cât şi o atmosferă ambientală plăcută.

2

Detectare zi/noapte

Senzor de luminozitate

Senzorul de luminozitate pentru detectarea zi/noapte poate fi pornit sau oprit manual. Atunci când este întuneric, funcţia ComfortLight se activează automat.

3

Activarea exhaustării mirosului

Detectare utilizator

Caracteristica de detectare a utilizatorului activează exhaustarea mirosului şi purificarea aerului prin mijloace de detectare a ariei de proximitate, de îndată ce o persoană se așază pe vasul WC.

4

Exhaustare eficientă a mirosului

Filtru ceramic

Nimeni nu trebuie să fie nevoit să suporte mirosurile neplăcute din zona vasului WC. Exhaustarea mirosului se bazează pe tehnologia filtrului ceramic de tip fagure - o metodă deosebit de eficientă de eliminare a mirosului. Filtrul ceramic este uşor de înlocuit şi are o durată de viaţă extrem de mare (> 6 ani).

5

Aproape imperceptibil

Ventilator silenţios

Ventilatorul extrem de silenţios asigură o exhaustare eficientă a mirosului, ce este captat direct din vasul WC. Această funcţie este semnalizată la activare printr-o lumină pulsatorie.

6

Acţionare delicată a spălării

Acţionare soft-touch

Acționarea soft-touch necesită doar o atingere ușoară pentru a declanșa spălarea cu două volume de apă. Toate setările pot fi ajustate din panoul de control, ca de exemplu selecţia culorilor pentru bara de LED-uri cu lumină ambientală.

7

Vase WC adecvate

Compatibilitate

Modulul sanitar Geberit Monolith Plus poate fi echipat cu toate tipurile de vase WC standard, suspendate sau cu susţinere pe pardoseală, cât şi cu vasul WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean.

8

Conexiune electrică necesară

Uşor de instalat

Geberit Monolith Plus este uşor de instalat în cazul în care este disponibilă o conexiune electrică în camera de baie. De asemenea, mentenanţa modulului sanitar este extrem de ușoară, deoarece toate componentele sale sunt rapid accesibile.

Exhaustare eficientă a mirosului direct din vasul ceramic de toaletă
O unitate de exhaustare a mirosului oferă o doză binevenită de prospeţime. Modulul sanitar Geberit Monolith Plus realizează această funcţie simplu şi cu stil. Modulul este potrivit pentru toate vasele WC standard, suspendate sau cu susţinere pe pardoseală, cât şi pentru vasul WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean.


Inovator şi bine gândit
Geberit Monolith Plus este uşor de instalat în cazul în care este disponibilă o conexiune electrică în camera de baie. De asemenea, mentenanţa modulului sanitar este extrem de uşoară, deoarece toate componentele sale sunt rapid accesibile.


Funcţii de orientare
Pe timpul nopţii, un câmp îngust cu LED-uri oferă o lumină discretă, indirectă, de îndată ce o persoană se apropie de vasul WC. Puteţi selecta culoarea şi intensitatea luminii în funcţie de preferinţe. Butoane piezoelectrice elegante, cu atingere uşoară, garantează de asemenea o acţionare a spălării deosebit de silenţioasă.