Frumuseţe funcţională

Module sanitare Geberit Monolith premiate

Fuziune perfectă de formă şi funcţionalitate

În modulele sanitare Geberit Monolith, Geberit a dezvoltat un nou limbaj al formei pentru designul de baie. Combinaţia perfectă a funcţionalităţii şi designului este impresionantă, atât în clădirile noi cât şi în cele renovate. Şi nu în ultimul rând posibilitatea combinării modulelor cu numeroase vase ceramice oferă utilizatorilor libertate largă de selecţie.

Instalare rapidă şi uşoară

Instalarea modulelor sanitare Geberit Monolith nu putea fi mai uşoară. Acest lucru dă rezultate nu doar în clădirile noi, ci în mod deosebit în renovări. Nu sunt necesare niciun fel de modificări structurale şi nici deschideri ale pereţilor înainte de instalare. Racordările existente la conductele de alimentare şi evacuare pot fi folosite ca atare.

Funcţii şi tehnologie sub o carcasă elegantă

Întreaga tehnologie sanitară este ascunsă privirii, fiind cu toate acestea accesibilă în spatele panoului de stcilă securizată. În cadrul modulelor sanitare Geberit Monolith pentru lavoare pot fi integrate suporturi pentru prosoape, poliţe sau spaţii de depozitare.

Extinderea gamei de produse Geberit Monolith

Familia modulelor sanitare Geberit Monolith pentru vase WC a primit in rândul său cel mai recent membru: modulul Geberit Monolith Plus. Viitorii utilizatori se vor bucura de funcţii suplimentare de confort precum exhaustarea mirosurilor neplăcute direct din vasul ceramic pentru WC, lumina de orientare discretă şi butoanele de acţionare a spălării cu atingere uşoară.