Conceput pentru viitor

Soluţia profesională pentru conectarea WC-ului la alimentarea cu apă şi energie

Pentru cerinţele de comoditate ale viitorului

Un sistem convenţional şi fiabil ce utilizează tehnologia cu două volume de spălare pentru reducerea consumului de apă poate fi suficient astăzi, dar, în doar câţiva ani, utilizatorul ar putea dori adăugarea unei toalete cu funcţii de bideu sau a unei unităţi de exhaustare a mirosurilor. Într-o lume ideală, toate conexiunile necesare ar trebui să fie deja pregătite pentru a evita modificările structurale scumpe.

Pregătit pentru o toaletă cu funcţie de bideu

Elementele de instalare Geberit pentru WC-uri suspendate întrunesc cerinţele de comoditate de astăzi, dar şi viitoare. Fiecare nou montaj încastrat este pregătit pentru o instalare ulterioară a unei toalete cu funcţie de bideu prin intermediul tubului de ghidaj pentru racordul toaletei cu funcţie de bieu Geberit AquaClean şi pentru fixarea unui tub de ghidaj pentru cabluri electrice, ambele fiind componente standard.


Pregătit pentru o unitate de exhaustare a mirosurilor

Sistemele de WC ce sunt echipate si cu o ţeavă de conectare pentru o unitate de exhaustare a mirosurilor direct din interiorul vasului ceramic de WC, sunt pregătite în mod optim pentru solicitările viitoare în privinţa comodităţii. Din acest motiv, Geberit recomandă instalarea elementelor pentru WC-uri suspendate cu adaptor de exhaustare a mirosurilor oricând este posibil. Costurile adiţionale asociate sunt în acest fel minime.

1. Racord integrat pentru coenctarea la sistemul de alimentare a Geberit AquaClean
2. Racord integrat pentru coenctarea la sistemul de alimentare a Geberit AquaClean Sela
3. Poziţia conexiunii electrice încastrate
4. Poziţia conexiunii electrice aparente