Elemente adecvate pentru orice proiect sanitar

Geberit Duofix pentru toalete

Multiple variante de design şi de înălţimi constuctive
Elementele de instalare Geberit Duofix pentru WC-uri oferă soluţii adecvate aproape oricărei situaţii constructive. Acestea sunt disponibile în multiple variante de design şi înălţime.

Instalaţii pe înălţimea integrală sau parţială a camerei
Elementele standard de instalare pentru WC-uri suspendate montabile în pereţi pe înălţimea integrală sau parţială a camerei sunt disponibile în înălţimi de 112 cm pentru rezervorul încastrat Sigma de 12 cm (UP320), respectiv de 82 cm şi 98 cm pentru rezervorul încastrat Kappa de 15 cm (UP200).

Soluţii pentru situaţii speciale constructive şi comoditatea spaţiilor pentru persoane cu dizabilităţi
Diferite elemente speciale cu lăţimi variabile sau pretabile instalărili pe colţ permit utilizarea optimă a spaţiului, chiar şi în spaţiile sanitare cu o structură complicată. Elemente speciale pentru WC sunt de asemenea disponibile pentru spaţiile dedicate persoanelor cu dizabilităţi.

Tehnologie consacrată pentru rezervoare
Elementele Geberit Duofix pentru WC sunt echipate cu tehnologia rezervoarelor încastrate Geberit ce şi-a dovedit eficacitatea de-a lungul deceniilor.


Exemple selective ale elementelor Geberit Duofix pentru WC:

Element de instalare Geberit Duofix pentru WC ce include plăci de montaj pentru barele de sprijin.

Elementele de instalare Geberit Duofix pentru WC-uri destinate persoanelor cu dizabilităţi includ plăci de montaj pentru fixarea statică stabilă a barelor de sprijin.
Cod articol 111.375.00.5

Element Geberit Duofix pentru WC pregătit pentru instalarea mecanismului DuoFresh pentru exhaustarea mirosurilor

Elementele Geberit Duofix pentru WC cu rezervoare încastrate Geberit Sigma de 12 cm (UP320) sunt deja pregătite pentru instalarea mecanismului de recirculare DuoFresh pentru exhaustarea mirosurilor. Un semn ce indică poziţionarea sursei de curent este plasat pe elementul Duofix pentru WC.
Cod articol 111.370.00.5

Element de instalare Geberit Duofix cu lăţime variabilă

Elemente de instalare Geberit Duofix cu lăţimi variabile sunt disponibile pentru instalarea facilă a WC-urilor în nişe şi încăperi de baie distincte
Cod articol 111.385.00.5

Element Geberit Duofix de instalare pe colţ a WC-ului

Elementele de instalare pe colţ sunt ideale pentru instalarea vaselor de WC ceramice în spaţii foarte mici sau cu poziţionări nefavorabile ale spaţiilor sanitare.
Cod articol 111.390.00.5