Talent universal pentru construcţii din gips-carton

Geberit Duofix

Elemente autoportante pentru construcţii noi sau renovări
Geberit Duofix oferă o gamă cuprinzătoare de elemente de instalare universale şi autoportante pentru construcţii din gips-carton pentru toate echipamentele sanitare. Acestea sunt adecvate instalărilor în pereţi despărţitori, în pereţi uşori din bârne, precum şi într-un perete de înălţime parţială sau totală a camerei în faţa unui perete solid, putând fi utilizate atât în clădiri noi, cât şi în modernizări.

Elemente de instalare pentru toate echipamentele sanitare
Sunt disponibile elementele pentru WC-uri suspendate şi Geberit AquaClean, precum şi pentru conectarea unităţii de exhaustare a mirosurilor Geberit DuoFresh. Elemente de instalare pentru rigole de duş cu scurgere în perete sunt de asemenea incluse în lista produselor disponibile. Gama elementelor de instalare Geberit Duofix este completată de elemente pentru pisoar sau bideu, soluţii de colţ pentru vase WC suspendate, precum şi de plăci de montaj pentru barele de sprijin din băile pentru persoane cu dizabilităţi.

Soluţii personalizate pentru aproape orice situaţie constructivă
Geberit Duofix asigură soluţii personalizate pentru montaj la faţa locului, în şantier. Barele orizontale şi verticale ale cadrelor permit crearea de pereţi compleţi de instalare ca pereţi Geberit Duofix şi pot fi utilizate nu doar în practic orice situaţie constructivă standard, ci şi în cazul unor cerinţe speciale.