Soluţii adecvate pentru orice WC

Geberit GIS pentru toalete

Instalaţii pe înălţimea integrală sau parţială a camerei
Elementele GIS pentru WC oferă soluţii adecvate celor mai multe situaţii constructive. Acestea sunt disponibile în mai multe variante de design şi înălţime. Elementele standard de instalare pentru WC-uri suspendate, instalate în pereţi pe înălţimea integrală sau parţială a camerei, sunt disponibile în dimensiuni de 114 cm pentru rezervorul încastrat Sigma de 12 cm (UP320), respectiv 84 cm şi 100 cm pentru rezervorul încastrat Kappa de 15 cm (UP200).

Soluţii pentru situaţii speciale constructive
În cazul instalaţiilor de colţ ce utilizează sistemul Geberit GIS, spaţiile restrânse pot fi de asemenea utilizate eficient. Prin modificarea profilelor din structura de susţinere, instalaţiile din cadrul nişelor pot fi de asemenea adaptate situaţiilor constructive.

Echipamente pentru persoane cu dizabilităţi
Poziţionarea elementului de WC în cadrul sistemului autoportant de susţinere poate fi liber aleasă în vederea satisfacerii cerinţelor din spaţiile sanitare pentru persoane cu dizabilităţi. Sunt disponibile şi plăcile de montaj pentru barele de susţinere.

Premontaj pentru unitatea de exhaustare a mirosurilor
Elemente speciale Geberit GIS sunt disponibile pentru instalarea unităţii DuoFresh de exhaustare a mirosurilor. Aceste elemente au premontate un tub de ghidaj pentru exhaustarea mirosurilor şi elemente premontate pe rezervor în vederea instalării.

Tehnologie consacrată pentru rezervoare
Elementele Geberit GIS pentru WC sunt echipate cu tehnologia rezervoarelor încastrate Geberit ce şi-a dovedit eficacitatea de-a lungul deceniilor.


Selecţii de exmple pentru elemente Geberit GIS pentru WC:

Element Geberit GIS pentru WC cu rezervor încastrat Geberit Sigma de 12 cm (UP320) pregătit pentru instalarea mecanismului DuoFresh de exhaustare a mirosurilor

Elementele speciale Geberit GIS pentru WC cu rezervoare încastrate Geberit Sigma de 12 cm (UP320) sunt deja pregătite pentru instalarea mecanismului DuoFresh de exhaustare a mirosurilor, ce funcţionează independent de aerul exterior. Un semn cu informaţii de montare este plasat pe elementul GIS pentru WC în acest sens.
Cod articol 461.370.00.5

Element GIS element pentru WC cu instalare pe colţ

Construcţiile pe colţ sunt ideale pentru instalarea obiectelor ceramice în spaţii foarte mici sau cu structuri complicate ale spaţiilor sanitare şi permit utilizarea profilelor şi elementelor Geberit GIS pentru WC.
Cod articol 461.303.00.5

Element Geberit GIS pentru WC cu acţionare frontală sau superioară

Elementele Geberit GIS pentru WC cu rezervoare încastrate Geberit Kappa de 15 cm (UP200) sunt adecvata instalaţiilor în pereţi de înălţime parţială a camerei. Acţionările disponibile sunt fie frontale, fie de sus. Rezervorul încastrat Geberit Sigma de 12 cm (UP320) este utilizat în cazul instalaţiilor în pereţi pe întreaga înălţime a camerei.
Cod articol 461.240.00.1