Produse versatile pentru prefabricare economică

Geberit GIS

Prefabricare facilă a instalaţiilor sanitare
Sistemul GIS a fost conceput pentru prefabricare şi permite instalări rapide, uşoare şi economice în spaţiile sanitare. Izolarea fonică şi protecţia anti-foc sunt caracteristici definitorii ale acestuia, sistemul fiind în fapt decuplat din punct de vedere acustic.

Versatil şi uşor de montat fără scule
Prin intermediul sistemului GIS, elementele de instalare, setul de fixare şi sistemul modular pentru panouri devin pereţi sanitari integrali gata de placare cu faianţă în doar câţiva paşi. Datorită tehnologiei de conectare fără scule pentru sistemul de fixare, o singură persoană poate derula întregul proces de montare. Toleranţele de construcţie se pot compensa cu uşurinţă.

Elemente de instalare pentru toate echipamentele sanitare
Sunt disponibile elementele pentru WC-uri suspendate şi Geberit AquaClean, precum şi pentru conectarea unităţii de exhaustare a mirosurilor Geberit DuoFresh. Elemente de instalare rigole de duş cu scurgere în perete sunt de asemenea incluse în lista produselor disponibile. Gama elementelor de instalare GIS este completată de elemente pentru pisoar sau bideu, cât şi pentru plăci de montaj pentru barele de sprijin din băile pentru persoane cu dizabilităţi.

Sistemul GIS poate fi utilizat atât în cadrul noilor construcţii, cât şi în modernizări.

  • Ideal pentru prefabricare
  • Flexibilitate pentru orice situaţie de montaj
  • Pentru construcţii noi, modernizări sau renovări
  • Design personalizat al încăperii: soluţii pentru pereţi de înălţime parţială sau totală a camerei, ori de tip insulă
  • Economic datorită volumului redus de lucrări de instalare şi depozitării facilePasul 1 Pasul 2
În doar câteva mişcări, structura portantă Geberit GIS este gata de instalare într-un perete sanitar Elementele de instalare sunt integrate şi conectate la ţevi în structura portantă finală

Pasul 4  
Structura portantă GIS poate fi placată cu faianţă imediat după finalizare. Sistemul GIS este prefect adecvat prefabricării industriale a instalaţiilor sanitare.