Tehnologie cetificată pentru pisoare curate

Geberit Kombifix pentru pisoare

Pentru mecanisme de spălare aparente şi încastrate
Elementele de instalare Geberit Kombifix pentru pisoar sunt disponibile în două variante şi diferite înălţimi, pentru instalarea în pereţi pe înălţimea parţială sau totală a camerei. Versiunea standard prezintă o gură de vizitare pentru mentenanţă, iar mecanismele de spălare sunt mascate în spatele unui clapete. Într-o altă versiune pentru mecanisme de spălare ascunse, clapeta este complet invizibilă.

Adecvate pentru majoritatea vaselor ceramice standard
Geberit oferă elemente pentru pisoar compatibile cu majoritatea vaselor ceramice standard. De asemenea, sunt disponibile elemente speciale pentru Laufen Tamaro, acţionări de spălare aparente sau înălţimi constructive de 98 de cm pentru acţionarea de sus.

În uz de mulţi ani
Tehnologia de spălare pentru pisoar, cu infraroşu sau pneumatică, şi-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului în operarea de uz intens, tipică spaţiilor publice sau semi-publice.


Selecţie de exemple pentru elemente Geberit Kombifix pentru pisoar:

Element universal Geberit Kombifix pentru pisoar, mecanism de spălare încastrat

Pentru montaj într-un zid de cărămidă pe înălţime parţială sau totală a camerei, în faţa unui perete solid.
Cod articol 457.689.00.1

Element universal Geberit Kombifix pentru pisoar, mecanism de spălare aparent

Pentru montaj într-un zid de cărămidă pe înălţime parţială sau totală a camerei, în faţa unui perete solid. Acţionare infraroşu sau pneumatică.
Cod articol 457.611.00.1

Element Geberit Kombifix pentru pisoar, acţionare superioară

Pentru montaj într-un zid de cărămidă pe înălţime parţială sau totală a camerei, în faţa unui perete solid. Acţionare de sus.
Cod articol 457.612.00.1

Element Geberit Kombifix pentru pisoar

Pentru montaj într-un zid de cărămidă pe înălţime parţială sau totală a camerei, în faţa unui perete solid. Pentru acţionări de spălare aparente.
Cod articol 457.686.00.1