Transfer de căldură în sistem multistrat

Geberit MeplaTherm

Sisteme de încălzire cu ţevi multistrat
Sistemele de încălzire pot fi instalate până la nivelul conexiunii la radiator cu ajutorul sistemului de ţevi multistrat Geberit Mepla. Acest lucru este posibil cu ajutorul componentelor sistemului Geberit Mepla Therm, ce conectează distribuitorul cu radiatoarele. Împreună cu gama generală Geberit Mepla, instalatorii au în consecinţă la dispoziţie un sistem complet de încălzire.

Îmbinări cu radiatorul - atractive vizual
In addition to the black Geberit Mepla multilayer pipes, the white Geberit MeplaTherm multilayer pipes are also available for a discreet and attractive connection between the radiator and the piping system.

Gamă completă pentru furnizarea căldurii
O gamă suplimentară de ţevi şi fitinguri, cât şi multe alte accesorii, sunt disponibile pentru conectarea radiatoarelor. Presfitinguri in PVDF, bronz sau alamă sunt de asemenea disponibile. Ţevile multistrat Geberit Mepla Therm în culoarea alb se găsesc în dimensiuni de la 16 la 26 mm. Cum dimensiuni mai mari sunt rar montate aparent, acestea pot fi alese din gama standard Geberit Mepla pâna la diametre de 75 mm.