Ţevi puternice

Sisteme de alimentare Geberit pentru uz industrial

Sisteme de ţevi pentru numeroase medii şi aplicaţii
Sistemele de ţevi Geberit sunt în folosinţă de mulţi ani în clădiri industriale şi se pretează unui spectru larg de aplicaţii şi medii. În industria auto, în dotarea tehnologică a fabricilor sau în construcţii navale, sistemele de ţevi Geberit sunt excelent echipate pentru utilizarea în astfel de medii graţie fitingurilor şi ţevilor speciale.

Sertizarea: economică, sigură şi fiabilă
Conexiunile reci pentru sistemele de ţevi de astazi au devenit aproape un standard în industrie şi aproape că au înlocuit procese complexe cum ar fi sudura sau cositorirea. Îmbinările realizate cu ajutorul tehnolgiei de sertizare ating valori foarte înalte de rezistenţă şi fac faţă presiunilor de pâna la 75 de bari, în funcţie de dimensiuni. Montajul rapid înseamnă beneficii financiare şi minimizază timpii morţi. Lucrul fără o flacără deschisă creşte de asemenea siguranţa, riscul de incendiu fiind diminuat.

Centrul de Competenţa Geberit Industrie
Centrul de Competenţă Industie (CCI) al Geberit examinează pentru cazurile individuale ce sisteme sunt pretabile cerinţelor speciale ale clienţilor industriali şi ce caracteristici trebuie sa fie luate în considerare în timpul proiectării şi execuţiei. Cererile pot fi trimise prin reprezentanţii Geberit de pe teren sau prin e-mail.

Aplicaţii industriale tipice


Inginerie mecanică Industria auto Industria chimică şi farmaceutică Construcţia de nave Industria alimentară
Procesarea, răcirea şi deionizarea apei Procesarea, răcirea şi deionizarea apei Procesarea, răcirea şi deionizarea apei Conducte de apă potabilă Conducte de apă potabilă
Aer comprimat Aer comprimat Aer comprimat Încălzire şi răcire Abur saturat
Gaze industriale Gaze industriale Gaze industriale Sisteme pentru camera motoarelor Gaze industriale
Fluide tehnice Fluide tehnice Sisteme de stingere a incendiilor Conducte de apă marină Agenţi curăţare /dezinfectanţi
Sisteme de stingere a incendiilor Uleiuri şi combustibili   Sisteme de stingere a incendiilor