Protecţia celei mai valoroase resurse

Sisteme de apă potabilă Geberit

Instalaţii de apă potabilă sigure şi curate
Apa potabilă este resursa noastră cea mai valoroasă. Furnizorii publici au responsabilitatea să se asigure ca aceasta ajunge în casele noastre într-o calitate bună. Instalaţia de apă potabilă într-o casă trebuie să asigure faptul că aceasta curge la robinet în aceeaşi bună calitate şi fără nicio contaminare microbiană sau alţi contaminanţi. Una dintre cele mai importante sarcini pentru Geberit este dezvoltarea de produse şi sisteme generale care să satisfacă aceste cerinţe fără excepţie şi să permită inginerilor de instalaţii sanitare să beneficieze de o proiectare fără necazuri şi conformă cu standardele.

Soluţii inteligente de detaliu pentru igienă şi nu numai
Prin soluţii inteligente cum ar fi dopurile de pe ţevile de apă potabilă, de pe fitinguri şi valve, Geberit se asigură că nico particulă de murdărie nu poate intra în produsele sanitare, începând de la faza de post-producţie până la instalarea în şantier. Indicatorii de presare şi scurgerile de apă la proba de presiune, în cazul fitingurilor nesertizate, garantează o siguranţă aproape unică a instalaţiei.

Know-how pentru siguranţa unei înalte calităţi a apei
Prin soluţii inteligente cum ar fi capace pe ţevile de apă potabilă, pe fitinguri şi valve, Geberit se asigură că nico particulă de murdărie nu poate intra în produsele sanitare, începând de la faza de post-producţie până la instalarea în şantier. Indicatorii de presare şi scurgerile de apă la proba de presiune, în cazul fitingurilor nesertizate, garantează o siguranţă aproape unică a instalaţiei.