Siguranţă pe primul loc

Geberit Mapress pentru sisteme de sprinklere

Combaterea sigură a incendiilor
Sistemele de sprinklere ar trebui să controleze imediat un incendiu, astfel încât acesta să nu aibă şansa să se extindă. Pe de-o parte trebuie să fie termo-rezistente, iar pe de altă parte trebuie să aibă o protecţie foarte eficientă la coroziune, încât să funcţioneze perfect în eventualitatea unui incendiu chiar şi după ani.

Aprobate în conformitate cu principalele standarde şi reglementări
Din raţiuni economice se utilizează în mod normal sisteme de oţel-carbon care au certificare VdS pentru sisteme de sprinklere, precum şi marcajul "FM APPROVED" şi care au confirmarea pentru compatibilitatea cu sistemele fixe de stingere cu apă şi cu sistemele de sprinklere pe nave. Utilizarea Geberit Mapress oţel-inox este de asemenea posibilă. Geberit MapressCuNiFe este deseori utilizat în aplicaţii pentru construcţia de nave.

Protecţie înaltă la coroziune
Ţevile Geberit Mapress oţel-carbon sunt protejate împotriva coroziunii prin zincarea interioară şi exterioară. Geberit Mapress oţel-inox are o protecţie înaltă împotriva coroziunii graţie aliajului său cu un conţinut mare de molibden. În sisteme închise, ţevile fără aliaj şi cele fără zincare interioară dezvoltă un strat protector de oxid de fier datorită reacţiei cu o cantitate mica de oxigen.