Progrese rapide cu electrohidraulice

Unelte de presare Geberit

Unelte de presare uşor de folosit
Munca în şantiere trebuie sa progreseze rapid şi în siguranţă pentru a atinge o înaltă eficienţă economică. Uneltele de presare Geberit vă oferă o tehnologie cu greutate mică şi înaltă performanţă pentru sertizarea sigură a tuturor fitingurilor sistemelor Geberit.


Pentru toate dimensiunile de ţevi

În sortiment sunt cuprinse de la unelte manuale de presare pentru renovarea băilor până la unelte electrohidraulice pentru avansul rapid al lucrărilor pe şantiere mari. Gama este completată de fălcile şi colierele de presare corespunzătoare.

Muncă rapidă, efort minim

Uneltele de presare hidraulice din noua generaţie (ECO 202, ACO 102 / 202, EFP 202) sunt foarte mici, uşoare şi uşor de folosit. Acestea fac munca mai puţin obositoare şi cresc eficienţa pe şantier. Un mâner subţire, anti-alunecare şi compus din două materiale asigură o prindere fermă şi o ergonomie în utilizare.


Tehnologie de top pentru acumulator şi “jurnal de utilizare”

Noile unelte de presare fără fir Geberit ACO 102 / 202 sunt echipate cu tehnologie de top pentru acumulatorul litiu-ion. Graţie capacităţii mari a acumulatorului şi consumului de energie minimizat al uneltei de presare este posibilă mărirea timpului necesar până la schimbarea acumulatorului. Timpul scurt de încărcare şi cele două acumulatoare livrate asigură o muncă continuă, chiar şi pentru unelte de presare cu acumulatori. Un “jurnal de utilizare” electronic contorizează numărul de secvenţe de presare pentru uneltele de presare Geberit ECO şi ACO, iar după 40.000 de utilizări indică faptul că se impune o inspecţie de service. Personalul de service poată să citească toate informaţiile necesare din jurnalul de utilizare şi să le ia în considerare pentru operaţiunile de service.