Funcţionare de top

Sifoane şi alimentări pentru cadă

Instalare sigură, rapidă şi fără dureri de cap
Sifoanele de cadă Geberit sunt echipate cu un burduf flexibil de etanşare la prea-plin. Ca atare, acestea asigură în aproape orice situaţie constructivă o instalare simplă, sigură şi fără bătăi de cap. Garniturile universale la ambele capete ale sifonului şi prea-plinului protejează cada - din orice material ar fi - de deteriorări cauzate de coroziune.

Scurgere rapidă, protecţie bună împotriva înfundării
Deoarece beneficiază de bine-cunoscutul know-how Geberit, sifoanele sunt modelate pentru un curent de curgere optimizat, astfel asigurându-se un debit de descărcare considerabil şi un foarte bun efect de auto-curăţare. Acestea reduc considerabil riscul de înfundare.

Profil aplatizat pentru un acces comod în cadă
Anumite modele au o înălţime constructivă aplatizată astfel încât cada să poată fi instalată la o înălţime redusă, ceea ce face păşitul în cada dumneavoastră mult mai comod decât în cazul multor alte sisteme.

Gama completă pentru orice baie
Sifoanele şi alimentările pentru cadă sunt disponibile în diferite dimensiuni şi în culorile tipice bateriilor sanitare, cum ar fi crom lucios, alb alpin, crom mat sau auriu, pentru a satisface preferinţele clienţilor dumneavoastră. Toate componentele la vedere sunt concepute de aşa natură, încât aspectul sifoanelor pentru cadă şi pentru duş să se asorteze.


Detalii inteligente şi o paletă selecţionată de culori şi dimensiuni fac din sifoanele de cadă Geberit o soluţie superioară pentru băi. Utilizatorul băii beneficiază de debite mari de evacuare şi de un grad sporit de protecţie împotriva înfundării, iar instalatorul de o instalare sigură şi rapidă.


Apăsaţi în loc să rotiţi: prin intermediul unui inovativ buton cu acţionare prin apăsare, Geberit PushControl deschide şi închide sifonul de cadă. Astfel operarea acestuia de către utilizator este mai comodă. Mulţumită mecanismului cu buton prin apăsare, prea-plinul sifonului de cadă permite un profil ultra-plat, ca atare nu mai există vreun mecanism proeminent rotativ care să întrerupă suprafaţă fină interioară a căzii. Instalarea este la fel de simplă şi sigură ca a oricărui alt sifon de cadă Geberit. În plus, sifonul, ce a fost proiectat pentru un curent de curgere optimizat şi are un profil plat, oferă beneficiile tipice produselor Geberit.


Sifonul de cadă Geberit cu funcţie de umplere integrează discret alimentarea cu apă în prea-plinul sifonului.