Fiabilitate funcţională şi igienă pentru pisoare

Mecanisme de spălare pentru pisoare

Fără atingere pentru igienă

Acţionările cu infraroşu pentru pisoare oferă utilizatorului o igienă mai bună în spaţiile publice şi semi-publice şi asigură faptul că acesta va beneficia de un pisoar bine spălat şi igienic. În funcţie de utilizare, acţionările Geberit pentru pisoare sunt echipate cu declanşatoare alimentate de la baterie sau de la reţea, ori cu acţionare manuală pneumatică.

Siguranţă operaţională perfecţionată

Tehnologia supapelor din acţionările pentru pisoare este protejată de un sistem inovativ de filtre în două trepte, ceea ce duce la o funcţionare fiabilă chiar şi pentru utilizări continue şi cu frecvenţă mare. Detecţia sigură de proximitate asigură sesizarea utilizatorilor indiferent de îmbrăcăminte sau lumină, iar dumneavoastră puteţi să vă planificaţi baia în mod flexibil pentru economie de spaţiu. Funcţia de ajustare personalizabilă a intervalului între declanşări şi a duratei spălării asigură igiena apei de alimentare. Umplerea ajustabilă a sifonului previne mirosurile neplăcute. Ajustările sunt realizate chiar de operatorul sistemului prin utilizarea meniurilor simple de navigare ale telecomenzii de service Geberit Service Handy.

Anti-vandalism şi cu senzor de sifon

Acţionările ascunse conţinând un senzor interschimbabil poziţionat în sifonul pisoarului oferă o protecţie sporită anti-vandalism, precum şi o flexibilitate crescută în privinţa amenajării.

Pregătit pentru tehnologia de economisire a apei cu 1 litru volum de spălare

Acţionările Geberit pentru pisoare introduc tehnologia cu 1 litru volum de spălare, fără nicio restricţie în privinţa efectului de spălare sau asupra igienei. Aceasta determină o economie de apă de circa 60% în comparaţie cu tehnologia convenţională cu 3 litri. În mod uzual, costurile de exploatare sunt chiar mai mici decât în cazul pisoarelor fără apă, dacă ţinem cont de costurile de curăţare şi înlocuire regulată a sifonului pe care acestea le reclamă.

Acţionările electronice, cât şi acţionările pneumatice manuale Geberit pentru pisoare au primit certificarea WELL a organizaţiei EUnited valves pentru, printre altele, consumul lor redus de apă.