Conectate curat

Produse sanitare Geberit

Tot ce trebuie pentru o firma de instalaţii de succes
Instalarea simplă, conformitatea cu standardele şi directivele relevante, eficienţa economică: produsele Geberit şi sistemele Geberit oferă tot ceea ce trebuie pentru ca instalatorii şi inginerii de instalaţii sanitare să aibă succes în afaceri.

Înaltă siguranţă şi libertate în proiectare
Când utilizează produsele sincronizate optim Geberit - sistemele şi elementele de instalare Geberit – proprietarii de clădiri şi arhitecţii au garanţia unui grad mare de siguranţă, comoditate, libertate cu privire la proiectarea şi poziţionarea obiectelor sanitare, cât şi a unei evoluţii economice şi rapide a lucrărilor nu numai în timpul renovărilor, dar şi pentru construcţiile noi.

Cele mai bune conexiuni
Fitingurile sistemelor de evacuare Geberit, sifoanele Geberit, sistemele de instalare Geberit şi alte accesorii Geberit asigură conexiuni fiabile la lavoare, chiuvete de bucătărie, lavoare de serviciu, căzi, cădiţe de duş, pisoare şi bideuri, asigurând o conexiune optimă cu sistemul de canalizare şi drenaj.

Optimizate hidraulic pentru un debit potrivit de evacuare
Fiecare sistem de drenaj incorporează know-how-ul Geberit în privinţa corelaţiilor hidraulice, iar fiecare produs este optimizat în laboratoarele noastre de dezvoltare pentru atingerea celui mai bun debit de evacuare posibil şi maximului de siguranţă în operare.

Conexiuni potrivite pentru aproape orice instalaţie sanitară
Fie pentru o aplicaţie standard ori pentru soluţii speciale ce necesită un profil extrem de aplatizat, fie caracterizate de confort sporit în operare ori de cerinţe de accesibilitate, Geberit întotdeauna are conexiunea potrivită pentru aproape orice instalaţie sanitară.