Unitate versatilă de designer

Modulul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith

O mai mare flexibilitate în design
Geberit Monolith pentru lavoare transformă instalatorii în adevăraţi designeri de interior. Pentru că modulul sanitar oferă beneficii semnificative şi flexibilitate în design. Acesta este disponibil în două modele: pentru baterii montate pe perete sau montate pe lavoar. Instalarea bateriei îngropate, în cazul bateriilor montate pe perete, este deosebit de simplă.

Avantaje suplimentare pentru articolele din baie
Sertarele disponibile opţional pentru partea dreaptă şi/sau stângă oferă spaţiul necesar de depozitare pentru articolele cosmetice sau de machiaj. Partea superioară a modulului sanitar cu înălţime de 114 cm poate fi utilizată ca poliţă pentru suportul de periuţe de dinţi, peria de păr şi alte articole necesare. Port-prosoape duble, asortate sunt de asemenea disponibile ca variante modificate ale seriei EMCO "Loft", disponibile doar prin intermediul Geberit.

Întreţinere facilă şi eleganţă
Sifonul Geberit pentru lavoar este ascuns vederii sub suprafaţa modulului. Acesta rămâne uşor accesibil prin intermediul unei guri de vizitare pentru mentenanţă mascate de un panou. Placarea frontală a modulului sanitar este realizată din sticlă disponibilă în trei variante de culoare, în timp ce panourile laterale şi poliţa superioară sunt realizate din aluminiu.


Modul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith cu sticlă umbra

Pentru baterie de lavoar cu montaj în perete, mixer în partea dreaptă
Distanţa dintre braţul bateriei si mixer 10 cm

Modul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith cu sticlă neagră

Pentru baterie de lavoar cu montaj în perete, mixer în partea dreaptă stângă
Sertar în partea stângă
Distanţa dintre braţul bateriei si mixer 8 cm

Modul sanitar pentru lavoar Geberit Monolith cu sticlă albă

Pentru baterie de lavoar cu montaj pe lavoar
Sertare în ambele părţi laterale