Evacuând apa rapid şi sigur

Sifoane Geberit pentru lavoare

Concepute pentru o scurgere perfectă
Sifoanele Geberit pentru lavoare sunt modelate pentru o scurgere optimizată. Printre altele, Geberit utilizează tehnologia de simulare computerizată în vedere perfecţionării continue a produselor. Sifoanele pentru lavoar pot oferi astfel o capacitate mare de evacuare, precum şi un efect considerabil de auto-curăţare ce previne înfundarea.

Gamă cuprinzătoare pentru fiecare baie
Geberit vă oferă o gamă cuprinzătoare de sifoane pentru lavoare, cuprinzând sifoane directe, sifoane încastrate şi clasicele sifoane tubulare.

Uşor de instalat şi durabile
Pentru a asigura o durată de viaţă extinsă şi protecţie împotriva coroziunii, sifoanele Geberit sunt realizate din material plastic de înaltă calitate. Pentru asortarea cu bateriile tipice dintr-o baie, sifoanele Geberit de lavoar sunt disponibile în uzualele finisajele crom lucios şi alb alpin.


Sifoanele Geberit încastrate pentru lavoare sunt estetice, comode şi pot constitui soluţii pentru lavoare dedicate persoanelor cu dizabilităţi. Domeniul de ajustare permite instalatorilor adaptarea facilă oricărei situaţii constructive. Tot ceeace rămâne vizibil din sifon este capacul de design ce acoperă conducta către sifonul încastrat. Acesta poate fi demontat foarte uşor pentru lucrări de întreţinere.


Sifoanele directe Geberit sunt mascate într-un cilindru cu design atrăgător. Astfel, acestea pot fi integrate în mod elegant în cele mai recente tendinţe de design pentru băi, fiind disponibile în variantă crom lucios sau alb alpin.


Sifoanele tubulare Geberit sunt soluţii simple şi clasice pentru scurgerile lavoarelor. Acestea sunt disponibile în variantă crom lucios sau alb alpin.