Tehnologie de spălare consacrată

Rezervoare îngropate Geberit fără cadru de montare

Pentru pereţi solizi fără sisteme de instalare

Rezervoarele îngropate Geberit pot fi instalate direct în pereţi solizi dacă nu există specificaţii stricte în ceea ce priveşte izolarea fonică iar constructorul este dispus să se lipsească de avantajele oferite de sistemele de instalare Geberit. Rezervoarele îngropate Geberit fără elemente de instalare sunt îndeosebi adecvate WC-urilor pe pardoseală sau instalarea în cadrul mobilierului de baie.

Tehnologie consacrată pentru ecoomisirea apei

Rezervoarele îngropate Geberit sunt disponibile în trei versiuni. Acestea sunte echipate nu doar cu tehnologia rezervoarelor îngropate Geberit conscacrată de-a lungul deceniilor, ci şi cu funcţii ajustabile pentru economisirea apei şi sisteme de spălare cu două volume sau start-stop.


Rezervorul îngropat de 12 cm Geberit Sigma (UP320)

Rezervorul îngropat de 12 cm Geberit Sigma (UP320) cu o înălţime constructivă de 112 cm este pretabil instalării rapide şi facile în pereţi de gips-carton sau de partiţionare, de înalţime parţială sau completă a camerei. Este conceput pentru acţionare frontală.

Rezervorul îngropat de 15 cm Geberit Kappa (UP200)

Rezervorul îngropat de 15 cm Geberit Kappa (UP200) beneficiază de înălţimi constructive de 82 cm şi 100 cm, prin aceasta oferind opţiuni suplimentare în design-ul de baie. De exemplu, puteţi planifica construcţia unor pereţi de gips-carton pe înălţime parţială a camerei, fie în faţa perţilor solizi, fie ca pereţi de partiţionare, având poliţe pentru articole cosmetice sau de toaletă, ba chiar puteţi instala WC-ul dumneavoastră sub un acoperiş înclinat de mansardă, ori sub un parapet de fereastră. Sunt pretabile acţionării frontale sau de sus.

Rezervorul îngropat de 8 cm Geberit Sigma (UP720)

Rezervorul îngropat de 8 cm Geberit Sigma (UP720) are un profil deosebit de plat şi se pretează instalării simple şi rapide în pereţi de înălţime parţială sau intergrală a camerei, acolo unde se justifică pereţi de gips-carton extrem de subţiri, ca de exemplu în baile mici sau de serviciu. Este conceput pentru acţionare frontală.