Standard în tehnologia de spălare

Rezervoarele încastrate Geberit

Un clasic al instalaţiilor moderne de baie

Rezervoarele încastrate Geberit reprezintă un clasic al instalaţiilor moderne de baie şi au fost instalate de peste 60 de milioane de ori în întreaga lume timp de 50 de ani. Prin urmare, vă puteţi baza pe fiabilitatea lor proverbială. Realizăm o testare a etanşeităţii înainte de livrarea fiecărui rezervor. Şi pentru că garantăm disponibilitatea pieselor de schimb timp de 25 de ani, aveţi siguranţa că tehnologia va rămâne operaţională pe termen lung. Cu tehnologiile de spălare cu două volume sau start/stop, precum şi cu volumele ajustabile de spălare, am predat mecanismelor de spălare lecţia economisirii de apă.

Pregătit pentru viitorul băii

Elementele de instalare pentru WC-uri includ un tub de ghidaj pentru racordul la alimentarea cu apă a dispozitivelor Geberit AquaClean. Cu acest tub, puteţi monta oricând toaleta cu funcţie de bideu Geberit AquaClean, pe modele de rezervor anterioare. O parte dintre elementele pentru WC sunt echipate suplimentar pentru unitatea Geberit DuoFresh, ce permite absorbirea şi eliminarea mirosurilor neplăcute direct din interiorul vasului ceramic.

Disponibile pentru toate sistemele de instalare Geberit

Rezervoarele încastrate Geberit sunt disponibile pentru toate sistemele Geberit de instalare şi sunt compatibile cu gama de clapete de acţionare Geberit Sigma, Omega şi Delta. Aproape toate modelele de vase WC disponibile în comerţ pot fi montate.


Rezervoare încastrate Geberit

1

Un model potrivit pentru orice situaţie de construcţie

Modelul potrivit

Fie că este vorba de gips-carton sau construcție solidă, fie ca sunt construcții noi sau renovări: cu Geberit Duofix sau Geberit Kombifix, Geberit are întotdeauna soluția potrivită pentru instalarea unui rezervor încastrat. O gamă largă de modele speciale permite utilizarea în situații de construcție neobișnuite.

2

Calitate în spatele peretelui

Polietilenă rezistentă

Rezervoarele încastrate Geberit sunt realizate din polietilenă rezistentă (PE). Ele sunt produse dintr-o singură bucată, fără nicio îmbinare. După ce racordul de spălare este sudat, fiecare rezervor este testat pentru o etanșeitate de 100%. Peste 60 de milioane de instalări şi 50 de ani de experienţă pe piaţă vorbesc de la sine.

3

Estetică şi design

Accente de design

Cu tehnologia încastrată de la Geberit, tot ceea ce poate fi ascuns în spatele peretelui, rămâne în spatele peretelui. Numai clapeta de acționare rămâne la vedere - şi este disponibilă într-o gamă largă de variante. Varietatea de modele a clapetelor vă permite să alegeţi accentele de design din camera dvs. de baie.

4

Stabilitate maximă

Sisteme de instalare

Fără mişcări, fără vibraţii: elementele de instalare Geberit pentru vase WC suspendate pot suporta greutăţi de până la 400 de kg. Greutatea nu este suportată de perete, ci de cadrul de oţel al elementului de instalare.

5

Uşor de întreţinut

Şi pentru vas WC suspendat

Sistemele de instalare Geberit permit instalarea unui vas WC suspendat. Curăţarea pardoselii este mult mai facilă, pentru că nu mai există zone cu acces dificil sub vasul WC.

6

Experienţă de 50 de ani

Pentru 50 de ani

Rezistă, rezistă şi rezistă – şi a făcut acest lucru în ultimii 50 de ani: peste 60 de milioane de rezervoare încastrate Geberit instalate în acest răstimp sunt cea mai bună dovadă a fiabilităţii acestora. Deoarece aceste produse funţionează atât de bine, Geberit garantează disponibilitatea pieselor de schimb pentru 25 de ani de la data ieşirii produsului din fabricaţie. Piese de schimb sunt în prezent disponibile chiar şi pentru rezervoare încastrate produse acum 35 de ani.

7

Mentenanţă simplă

Simplu şi rapid

Tot ceea ce provine de la Geberit este parte a unui sistem foarte bine gândit. Acest lucru înseamnă că orice lucrare de mentenanţă necesară poate fi realizată simplu şi rapid. Instalarea ulterioară a unor noi tehnologii pentru rezervor poate fi realizată fără dificultate în multe cazuri, ca de exemplu cea de economisire a apei sau instalarea unui vas WC cu funcţie de bideu.

8

Inovaţie orientată spre viitor

Toaleta viitorului

Rezervoarele încastrate Geberit sunt întotdeauna înaintea timpului lor, deoarece Geberit se gândeşte astăzi la toaleta viitorului. Echipări speciale permit instalarea ulterioară a unor aplicaţii de avangardă, ca de exemplu vasul WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean, unitatea integrată de exhaustare a mirosului şi purificare a aerului Geberit DuoFresh sau acţionarea spălării fără atingere.

Rezervorul încastrat de 12 cm Geberit Sigma (UP320)

Rezervorul încastrat de 12 cm Geberit Sigma (UP320) cu o înălţime constructivă de 112 cm este potrivit instalării rapide şi facile în pereţi de gips-carton sau de partiţionare, de înălţime parţială sau completă a camerei. Este conceput pentru acţionare frontală.

Rezervorul încastrat Geberit Omega de 12 cm, înălţime 98 cm

Rezervorul încastrat Geberit Omega de 12 cm

Noul rezervor încastrat de 12 cm Geberit Omega beneficiază de înălţimi constructive de 82 cm şi 98 cm, prin aceasta oferind opţiuni suplimentare în designul camerei de baie. De exemplu, puteţi planifica construcţia unor pereţi de gips-carton pe înălţime parţială a camerei, fie în faţa pereţilor solizi, fie ca pereţi de partiţionare, având poliţe pentru articole cosmetice sau de toaletă, ba chiar puteţi instala vasul WC sub un acoperiş înclinat de mansardă ori sub un parapet de fereastră. Sunt potrivite acţionării frontale sau de sus. Noul rezervor permite instalarea unor modele de clapete de acţionare elegante, de mici dimensiuni.

Rezervorul încastrat de 8 cm Geberit Sigma (UP720)

Rezervorul încastrat de 8 cm Geberit Sigma (UP720) are un profil deosebit de plat şi este potrvit instalării simple şi rapide în pereţi de înălţime parţială sau integrală a camerei, acolo unde se justifică pereţi de gips-carton extrem de subţiri, ca de exemplu în băile mici sau de serviciu. Este conceput pentru acţionare frontală.

WELL - Water Efficiency Label

Rezervorul încastrat Geberit Sigma de 12 cm (UP320), rezervorul încastrat Geberit Omega de 12 cm

Cea mai înaltă clasă de eficienţă a utilizăriii resurselor de apă – WELL Label Class A.