Pachet complet pentru WC

Sisteme Geberit pentru WC

Sisteme Geberit pentru WC: când totul trebuie să se potrivească perfect
Sistemele Geberit pentru WC oferă instalatorilor tot ceea ce îşi doresc pentru o instalare sigură şi economică. De la rezervoare aparente şi încastrate, la soluţii inteligente de acţionare a spălării, de la seturi de conversie pentru economia de apă, până la premiatele module sanitare Monolith – toate tehnologiile de spălare oferă perfecţiunea pentru care Geberit este recunoscut, până în cel mai mic detaliu. Astăzi, Geberit AquaClean, WC-ul cu funcţie suplimentară de bideu, defineşte deja noi standarde de igienă şi îngrijire personală în baie.

Soluţii complete în cadrul cărora toate componentele funcţionează în perfectă armonie
În combinaţie cu clapetele de acţionare Geberit, disponibile în multiple variante de design şi finisaje atrăgătoare, soluţiile complete pentru WC Geberit sunt create pentru armonizarea perfectă a designului, funcţionalităţii şi eficienţei consumului.


Rezervoarele încastrate Geberit au fost lansate în producţie acum 50 de ani. Dovedindu-şi fiabilitatea în toţi aceşti ani, au fost instalate de peste 60 de milioane de ori în jumătate de secol, în întreaga lume. Acestea au stabilit standarde în ceea ce priveşte economisirea apei. Rezervoarele aparente Geberit completează gama de sisteme pentru WC. Cu seturile de conversie pentru economisirea apei, Geberit se asigură că şi modelele de generaţie mai veche pot fi adaptate pentru economisirea apei, conform cerinţelor moderne de operare.


Mai multe despre rezervoare încastrate
Mai multe despre rezervoare aparente
Mai multe despre sisteme de flotoare şi clopote


Geberit AquaClean, vasul WC cu funcţie de bideu, oferă o nouă dimensiune a curăţeniei şi prospeţimii în camera de baie sau grupul sanitar.


Mai multe despre Geberit AquaClean


Cu modulul sanitar Geberit Monolith pentru vase WC, premiat pentru designul său, Geberit deschide calea spre un nou tip de design al camerei de baie. Fie că este vorba despre o construcţie nouă, fie că este vorba de o lucrare de renovare, modulul poate fi instalat rapid şi uşor de către un singur instalator.


Mai multe despre Geberit Monolith


Clapetele de acţionare Geberit oferă un detaliu final desăvârşit pentru instalaţia din baia dumneavoastră, fiind disponibile într-o mare varietate de modele, care se asortează şi cu clapetele de acţionare pentru pisoare.


Mai multe despre clapetele de acţionare Geberit