Redusă la maximum

Clapeta de acţionare Geberit Sigma10 redefinită

Un singur buton rotund de acţionare

Operare manuală sau prin infraroşu, start/stop sau spălare cu două volume, alimentare de la reţeaua de curent sau de la baterie – aproape că nu există limite pentru capabilităţile clapetei de acţionare cu design minimalist Geberit Sigma10.

Funcţie de spălare start/stop

Versiunea de bază a clapetei Geberit Sigma10 are funcţie de spălare start/stop şi un singur buton rotund de acţionare. De aceea, designul său este atractiv şi fără vârstă. Este disponibilă în finisajul uşor de curăţat - oţel inox, precum şi în şase variante diferite din material plastic.


Geberit Mambo redenumit Geberit Sigma10

În cursul restilizării noii game Sigma10, Geberit a decis integrarea tuturor clapetelor de acţionare cu un singur buton rotund, în noua gamă Sigma10. Astfel, clapeta de acţionare cu infraroşu Geberit Mambo, utilizată cu succes ani la rând în spaţii publice şi semi-publice, a intrat sub incidenţa acestei decizii.

La prima vedere, nu s-au schimbat prea multe lucruri la această clapetă greu de întrecut în termeni de funcţionalitate. Doar într-o comparaţie prin alăturare cu vechea clapetă Mambo devine evident cu cât este mai avansată în termeni de stil şi eleganţă noua variantă Geberit Sigma10 cu acţionare automată sau manuală. Doar tehnologia certificată din spatele clapetei, produsă exclusiv din oţel inoxidabil, rămâne neschimbată.


Declanşare cu infraroşu a spălării pentru case private

Clapeta Geberit Sigma10 este de asemenea disponibilă în varianta cu sezor în infraroşu, designul fiind aproape identic cu cel al modelului de bază. Este echipată cu tehnica de economisire a apei cu două volume de spălare şi poate fi alimentată de la reţeaua electrică sau de la două baterii de 1,5 V, după dorinţa utilizatorului. Finisajul din oţel inox, precum şi şase finisaje diferite din material plastic sunt disponibile şi pentru acest model.


Geberit Sigma10 şi pentru acţionări de pisoare

Geberit oferă de asemenea clapete de acţionare pentru declanşarea spălării pisoarelor prin infraroşu sau manuală. Acestea au un design sincronizat cu cel al clapetelor Sigma10 pentru spălarea vasului WC.