Aer proaspăt integrat

Geberit DuoFresh cu unitate de exhaustare a mirosurilor

Inovatorul Geberit DuoFresh asigură o nouă senzaţie de prospeţime în baie. Secretul sistemului este ascuns în spatele peretelui: la o simplă apăsare de buton aerul este extras direct din interiorul vasului ceramic şi purificat cu ajutorul filtrului de carbon activ. Spre deosebire de sistemele convenţionale de aerisire disponibile în comerţ, nu mai este necesară ascunderea mirosurilor, iar răspândirea acestora în cameră este împiedicată. Clapeta de acţionare permite accesul la filtru şi la compartimentul pentru pastile dezinfectante.


Captarea mirosurilor chiar de la sursă

Geberit DuoFresh captează mirosurile neplăcute direct din interiorul vasului ceramic de WC şi îl purifică trecându-l printr-un filtru de carbon activ aflat în spatele clapetei de acţionare. Sistemul operează independent de conducte sau sisteme de ventilaţie, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa consultării altor specialişti. Mai mult, funcţionalitatea Geberit DuoFresh nu este afectată de dimensiunile camerei.


Geberit Sigma40 – unitate de exahustare a mirosurilor în spatele sticlei de înaltă calitate

Atrăgătoarea clapetă de acţionare Geberit Sigma40 este disponibilă cu variante de finisaj din sticlă sau plastic. Pentru a înlocui filtrul sau a adăuga pastile dezinfectante în compartimentul dedicat, este suficientă simpla manevrare a clapetei spre exterior pentru a avea acces rapid la inima mecanismului Geberit DuoFresh cu unitatea sa de exhaustare a mirosurilor, filtrul de carbon activ şi compartimentul pentru pastile dezinfectante.


Compartiment pentru pastile dezinfectante

Compartimentul Geberit pentru pastile dezinfectante este inclus în pachetul clapetei de acţionare Geberit Sigma40. Acesta permite clienţilor dvs. inserarea uşoară şi sigură a practicelor pastile în rezervorul încastrat, pentru prospeţime sporită şi igienizare la fiecare spălare.


 

 

 


Geberit DuoFresh

1

Aer curat, bună dispoziţie

Unitatea de exhaustare a mirosurilor

92% din oameni spun că mirosul le influenţează starea de spirit. Acesta este un motiv suficient de bun pentru a vă asigura că persoana care foloseşte toaleta imediat după o altă persoană, nu trebuie să aibă o experienţă neplăcută.

2

Direct din vasul WC

Ventilator silenţios

Cu un principiu de funcţionare similar cu cel al unei hote de bucătărie, Geberit DuoFresh elimină mirosurile direct din vasul WC din ceramică. Un ventilator silenţios captează mirosurile neplăcute înainte ca acestea să se răspândească, recirculând apoi aerul curat înapoi în cameră.

3

Purificare eficientă a aerului

Filtru de carbon activ

Geberit DuoFresh este semnificativ mai eficient decât soluțiile convenționale, precum odorizantele de cameră. Aerul neplăcut mirositor nu este pur și simplu mascat, ci purificat printr-un filtru cu carbon activ.

4

Operare individuală

Prin atingerea unui buton

Unitatea de exhaustare a mirosurilor poate fi activată oricând este necesar. Aerul purificat este recirculat în camera de baie prin fantele laterale de ventilaţie. Aceasta se dezactivează automat după 10 minute; totuşi poate fi oprită şi manual, înainte de scurgerea celor 10 minute.

5

O alternativă mai bună

Eficientă energetic

Oare deschiderea ferestrei n-ar avea aceleaşi efecte de aerisire a camerei? Geberit DuoFresh surclasează considerabil această metodă convențională, în ceea ce privește eficiența energetică.

6

Compartiment pentru pastila dezinfectantă

De două ori mai multă igienă!

Geberit DuoFresh este echipat cu un compartiment inclus în rezervor pentru pastile dezinfectante, care asigură igiena vasului de toaletă.

7

Componente uşor de accesat

Confort în operare

Filtrul de carbon activ şi compartimentul din rezervor pentru pastila dezinfectantă sunt uşor de accesat prin spatele clapetei de acţionare.

8

Totul la locul său

Uşor de instalat

Elementele de instalare speciale Geberit Duofix pentru DuoFresh sunt echipate cu o conductă integrată de ventilaţie pentru exhaustarea mirosului. În cazul în care doriţi să montaţi Geberit DuoFresh pe o instalaţie anterioară, tot ceea ce este necesar să aveţi este o conexiune electrică. Astfel, toate componentele suplimentare se pot instala împreună cu clapeta de acţionare.

Premii