Acţionare a spălării cu tehnologie de ridicare servo-hidraulică

Clapeta de acţionare Geberit Sigma70

Cum funcţionează?

Clapeta de acţionare Geberit Sigma70 este realizată dintr-o singură bucată de sticlă sau de oţel inox, în funcţie de preferinţele utilizatorului. Suprafaţa acesteia este perfect netedă. Datorită mecanismului de ridicare servo-hidraulic, doar o atingere uşoară este suficientă pentru acţionarea spălării cu două volume de apă. Clapeta Geberit Sigma70 este concepută pentru a se monta foarte rapid.


Mecanism de ridicare servo - hidraulic

Este necesar doar un impuls uşor pentru ca mecanismul de ridicare servo - hidraulic din rezervor să activeze în mod silenţios spălarea.


Sistem complet

Clapeta de acţionare Geberit Sigma70 este compatibilă cu toate rezervoarele din gama Sigma (UP320, UP300 şi UP720) şi sunt uşor de instalat.

Acţionare cu atingere foarte uşoară

Clapeta de sticlă sau de oţel inox este montată pe un balansier ascuns vederii. Astfel, Sigma70 pare că pluteşte în faţa peretelui.


Clapeta de acţionare Geberit Sigma70 personalizată

Versiunea personalizată a clapetei Geberit Sigma70 permite beneficiarului să selecteze materialul pe care îl preferă. Materialul ales este fixat pe rama clapetei personalizabile cu un adeziv special, furnizat în kitul de instalare.