Designul întâlneşte funcţionalul

Clapete de acţionare şi sisteme de spălare Geberit

Combinaţie perfectă între funcţie şi formă
Clapetele de acţionare sunt singura parte vizibilă a sistemelor de instalare încastrate sau din rezervor în sine. Cu o varietate de linii de design, materiale, culori şi suprafeţe de finisaj, Geberit combină perfect designul cu fiabilitatea. Fiecare linie de design Geberit include şi clapete pentru pisoare, asortate nu doar clapetelor de acţionare Geberit, ci şi decoraţiunilor interioare din cadrul spaţiilor sanitare.

Materiale luxoase pentru cerinţe exigente
Clapetele de acţionare Geberit sunt realizate din materiale durabile, rezistente la lumină, uşor de curăţat, cu suprafeţe din sticlă sau material plastic, zinc injectat sub presiune sau oţel inoxidabil, răspunzând cerinţelor deosebit de exigente în materie de durabilitate şi siguranţă. În funcţie de preferinţă, sunt disponibile mecanisme de spălare manuale, electronice sau pneumatice.

Funcţii confortabile pentru mai multă curăţenie şi prospeţime
În combinaţie cu rezervorul încastrat Geberit Sigma de 12 cm (UP320) şi clapeta de acţionare Geberit Sigma40, unitatea de exhaustare a mirosurilor Geberit DuoFresh asigură oricând un aer proaspăt în toaletă şi baie.Clapeta de actionare Geberit Sigma01

Interacţiunea picăturilor de apă dansând defineşte designul organic al acestei serii de clapete de acţionare.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma01

Clapeta de acţionare Geberit Sigma10

Forma circulară clară a clapetei de acţionare Geberit Sigma10 focaliează funcţionalitatea în termenii designului.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma10

Clapeta de acţionare Geberit Sigma20

Designul simplu şi clar corelează clapeta de acţionare Geberit Sigma20 cu grija suplimentară pentru mediu prin intermediul tehnologiei de spălare cu două volume.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma40

Clapeta de acţionare Geberit Sigma40 cu unitatea integrată pentru exhaustarea mirosurilor şi compartiment pentru pastile dezinfectante este disponibilă în variante de sticlă sau material plastic.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma40

Clapeta de acţionare Geberit Sigma50

Clapeta de acţionare Geberit Sigma50 este caracterizată de linii pure, subtilitate sofisticată şi finisaje elegante.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma50

Clapeta de acţionare Geberit Sigma50 cu suprafaţă personalizabilă

Suprafaţa personalizabilă a clapetei de acţionare Geberit Sigma50 poate fi configurată în mod flexibil cu motivele dorite pentru a se armoniza perfect cu decorul interior al băii.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma50

Clapeta de acţionare Geberit Sigma60 cu suprafaţă plană

Utilizând un cadru de montaj special, este posibilă instalarea clapetei de acţionare Geberit Sigma60 în aliniament perfect cusuprafaţa peretelui, conform celor mai noi tendinţe în designul băii.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma80 cu infraroşu

Clapeta de acţionare Geberit Sigma80 cu infraroşu are un aspect futurist. Activarea spălării prin simpla mişcare a mâinii corespunde îşi găseşte corespondenţa într-un semnal luminos discret.

Clapeta de acţionare Geberit Sigma80

Clapeta de acţionare Geberit Tango

Liniile clare, geometrice, designul minimalist şi funcţiile ergonomice plasează seria de clapete de acţionare Geberit Tango ca alegere perfectă în cazul băilor cu design bazat pe estetică simplă şi funcţionalitate. Clapeta de acţionare Geberit Tango actuator este realizată din zinc injectat sub presiune, fiind disponibilă în diferite variante de finsiaje şi culori atractive. Tehnologia de spălare utilizată este cea start-stop.

Clapeta de acţionare Geberit Bolero

Clapeta de acţionare Geberit Bolero cu tehnologie de spălare cu două volume oferă un design cu linii clare, simplitate şi siguranţă în operare. Estetica puristă a acesteia crează o impresie conservatoare. Clapetele de acţionare Bolero sunt realizate din material plastic de înaltă calitate şi sunt disponibile într-o mare varietate de culori şi finisaje.

Clapeta de acţionare Geberit Omega20

Clapeta de acţionare Geberit Omega20

Un cerc complet. Disponibilă în şase variante de culori. Butoane rotunde cu inele în contrast pentru acţionare din partea de sus sau din faţa rezervorului. Dimensiuni uimitor de mici, de numai 212 x 142 mm.

Clapeta de acţionare Geberit Omega30

Clapeta de acţionare Geberit Omega30

Redusă la esenţial. Disponibilă în şase variante de culori. Butoane cu dimensiuni generoase pentru acţionarea din partea de sus sau din faţa rezervorului. Dimensiuni uimitor de mici, de numai 212 x 142 mm.

Clapeta de acţionare Geberit Omega60

Clapeta de acţionare Geberit Omega60

Mică şi strălucitoare. Această clapetă de acţionare este faţă la faţă cu suprafaţa de finisaj şi este disponibilă în patru variante de culori. Puteţi opta pentru suprafaţă din metal sau din sticlă. Poate fi acţionată din faţa rezervorului sau de sus. Suportul de bază durabil este realizat din zinc injectat sub presiune. Clapeta are dimensiuni extrem de mici, de 184 x 114 mm.

iF product design award 2014

Delta11

Clapeta de acţionare Geberit Delta11 este echipată cu tehnologie de spălare start-stop pentru economisirea apei.

Delta21

Clapeta de acţionare Geberit Delta21 este deosebit de prietenoasă cu mediul prin intermediul tehnologiei de spălare cu două volume.

Delta40

Clapeta de acţionare Geberit Delta40 dispune de tehnologie de spălare start-stop ce permite reducerea consumului de apă

Delta50

Clapeta de acţionare Geberit Delta50 este deosebit de prietenoasă cu mediul prin intermediul tehnologiei de spălare cu două volume.

Acţionări de la distanţă Geberit

Comoditate şi siguranţă în spaţii sanitare pentru persoane cu dizabilităţi
Acţionările de la distanţă Geberit sunt o completare ideală a mecanismelor de spălare convenţionale în cazul echipării spaţiilor sanitare pentru persoane cu dizabilităţi. Acţionările pot fi instalate sub formă de comutator pe barele retractabile sau montate sub formă de buton pe perete. Acţionările manuale cu unde radio pentru rezervorul încastrat Geberit Sigma de 12 cm (UP320) sunt disponibile pentru barele retractabile ale celor mai mulţi furnizori.

Acţionare prin unde radio sau cablu
Transmiterea semnalului se poate face prin unde radio sau cablu. Mecanismele de spălare pentru WC destinate spaţiilor sanitare pentru persoanele cu dizabilităţi declanşează o spălare cu un singur volum de apă economic, sau, în funcţie de butonul utilizat, o spălare cu volum dublu. Acestea sunt prevăzute cu o funcţie pentru ajustarea individuală a intervalului între spălări.

Instalare electrică sigură
Componentele mecanismelor Geberit de spălare a WC-ului sunt disponibile atât în versiunea cu alimentare electrică de la reţea, cât şi în varianta cu alimentare pe baterii. Pentru a garanta siguranţa în timpul operării, acestea funcţionează cu un voltaj redus de 4,1 V.