Sigure, eficiente şi silenţioase

Sisteme de drenare pentru clădiri Geberit

Lider de piaţă european în canalizare menajeră
În Europa, Geberit este lider de piaţă nu numai în tehnologie sanitară, ci şi în canalizare menajeră. Acesta este motivul pentru care compania realizează investiţii continue în optimizarea sistemelor existente şi în dezvoltarea de noi tehnologii şi produse.

Înaltă competenţă în protecţia împotriva incendiilor şi în izolare fonică
Geberit deţine un laborator unic de Tehnologie a Construcţiilor şi Acustică. Aici, atât componente individuale, cât şi sisteme complete de canalizare şi drenaj sunt testate din punct de vedere al proprietăţilor hidraulice, acustice şi statice. Astfel, transmiterea sunetului de la coloanele de canalizare de-a lungul câtorva etaje poate fi de exemplu testată în condiţii realiste şi ca atare optimizată în ceea ce priveşte proprietăţile de izolaţie acustică. În domeniul protecţiei împotriva incendiilor Geberit lucrează în strânsă colaborare cu laboratoare de testare externe, pentru a supune prototipurile unor teste realiste şi pentru a certifica produsele de serie.

Canalizare optimă pentru fiecare clădire
Mulţumită cercetării şi dezvoltării proprii, cât şi experienţei clienţilor săi, Geberit oferă soluţia potrivită practic tuturor domeniilor canalizării menajere – de la instalarea sistemelor optimizate de protecţie împotriva incendiilor şi de izolare acustică în locuinţe unifamiliale sau multifamiliale, până la sisteme de canalizare pentru clădiri înalte sau soluţii speciale pentru aplicaţii industriale şi comerciale.