Evacuarea silenţioasă a apei

Geberit Silent-db20

Triplă protecţie fonică
Geberit Silent-db20 îndeplineşte toate cerinţele de izolare fonică existente, izolarea fonică venind deja instalata. PE, materialul plastic, este îmbunătăţit prin adaosul mineral de Sulfat de Bariu, adaos care conferă ţevilor şi fitingurilor o creştere în greutate, care duce efectiv la reducerea zgomotului din vibraţiile proprii, cât şi a sunetelor pe care acestea le generează. De asemenea, fitingurile au din construcţie striuri poziţionate în zonele de impact care reduc dezvoltarea zgomotului. Suplimentar, sistemul de coliere pentru prinderea conductelor prevăzut cu manşoane de cauciuc decuplează acustic sistemul de canalizare de pereţi şi tavane, prevenind astfel transmiterea zgomotului.

Soluţii pentru practic orice tip de clădire
Ramificaţiile în gama tipică de diametre sunt optimizate hidraulic. Acest lucru permite în unele cazuri încărcări mai mari cu diametre ale coloanelor mai mici. Ţevile şi fitingurile sunt disponibile în diametre pornind de la DN 56 la DN 150, putând fi folosite pentru practic orice tip de construcţie, de la locuinţe unifamiliale, la ‘’zgârie nori’’.

Metode economice şi sigure de îmbinare
Sunt posibile diferite metode de îmbinare, în funcţie de aplicaţie. Conectorii cu cleme şi îmbinările filetate pot fi slăbite şi corectate în orice moment. Cuplele de electrofuziune ating simplu şi sigur o rezistenţă considerabilă la întindere, necesară de exemplu ca măsură suplimentară de siguranţă la încastrarea în beton sau în condiţii de instalare fără spaţiu de manevră. Sudura cap-la-cap este considerată o metodă tradiţională şi sigură de îmbinare, atât pe şantier, cât şi pentru prefabricare. Tăierea şi montajul sunt realizate fără curbări periculoase. Resturile de bucăţi rămase de la prelucrare pot fi refolosite ca fitinguri sau eliminate simplu şi uşor.