Soluţia profesionistă pentru canalizare

Ţevile de evacuare Geberit HDPE

Rezistente la temperaturi înalte şi la medii agresive
Fabricate dintr-un material robust pentru ţevi - polietilenă de înaltă densitate (HDPE), ţevile de canalizare Geberit HDPE se pretează unei multitudini de aplicaţii pentru sistemele de drenaj al acoperişurilor: în clădiri industriale, comerciale sau laboratoare, pentru îngroparea în pământ, în beton sau în terase. Apa fierbinte cu temperaturi de până la 80 °C – chiar şi până la 100 °C pentru perioade scurte de timp şi în lipsa încărcării mecanice – nu afectează materialul. Este rezistent la aproape 95% din bazele, acizii sau substanţele chimice disponibile în comerţ. Fitingurile şi ţevile Geberit rezistă de asemenea la şocuri, căderi, impact sau presiuni de până la 150 kPa fără să se spargă sau să se deformeze permanent.

Geberit HDPE – îmbinări cu stabilitate pe termen lung
Ţevile Geberit HDPE sunt disponibile în dimensiuni de la DN 30 la DN 300 şi sunt completate de un larg sortiment de fitinguri. Ţevile şi fitingurile pot fi îmbinate folosind sudura cap-la-cap, sudura prin electrofuziune, îmbinare filetată, mufă cu garnitură de etanşare, clemă de îmbinare sau flanşă.

Pretabile tehnologiei de sistem Geberit
Ţevile şi fitingurile Geberit HDPE sunt perfect integrate în sistemul Geberit alcătuit din protecţia la foc, drenajul acoperişurilor şi sistemele industriale şi pot fi combinate cu acestea fără dificultate.

Material sigur şi ecologic
Materialul utilizat, polietilena, este ecologic şi complet reciclabil. Nu sunt emanate emisii toxice în timpul prelucrării sau în cazul incendiilor.