Evacuare curată

Sisteme de evacuare, fitinguri şi sifoane de evacuare

Drenaj cu un singur sistem
Know-how-ul Geberit acoperă întregul drum pe care apa circulă printr-o clădire. De la conexiunea la sistemul de alimentare cu apă până la distribuţia către toate etajele şi toţi consumatorii, de la canalizarea clădirii şi drenajul acoperişului până la reţeaua de canalizare publică, pentru toate acestea sunt disponibile sisteme perfect sincronizate unul cu altul.

Standardele de mâine definite astăzi
Cu sistemele Geberit de canalizare şi drenaj, inginerii de instalaţii sanitare şi arhitecţii oferă clienţilor lor o soluţie ce reprezintă cea mai înaltă treaptă tehnologică în privinţa hidraulicii, combaterii incendiilor şi izolaţiei acustice, fiabilităţii, întreţinerii uşoare şi proprietăţilor ecologice. Ca urmare a îmbunătăţirilor continue implementate de laboratoarele proprii de dezvoltare, compania defineşte deja astăzi standardele de mâine.

Utilizând know-how-ul clienţilor noştri
Potrivirea practică şi mânuirea uşoară şi sigură pe şantier sunt decisive pentru succesul produselor şi sistemelor în general. Acesta este motivul pentru care Geberit ia în considerare feedback-ul şi sugestiile instalatorilor, inginerilor de instalaţii sanitare şi arhitecţilor din toată lumea când îmbunătăţeşte sau creează produse noi. Aceasta înseamnă că în orice produs Geberit se găseşte de asemenea know-how-ul clienţilor noştri.Sisteme de drenaj pentru clădiri

Pentru practic orice domeniu al drenajului pentru clădiri Geberit oferă soluţia potrivită: de la instalarea sistemelor optimizate de protecţie împotriva incendiilor şi de izolare acustica în locuinţe unifamiliale sau multifamiliale până la sisteme de canalizare şi drenaj pentru clădiri înalte sau soluţii speciale pentru aplicaţii industriale şi comerciale. Nu este vorba numai despre descoperirile propriilor departamente de dezvoltare şi propriilor laboratoare ale companiei ce îşi lasă amprenta pe produsele şi sistemele noastre, ci şi despre feedback-ul de la clienţii noştri.

Sisteme de drenaj pentru acoperişuri

Cu receptorul de acoperiş Geberit Pluvia, Geberit a revoluţionat drenajul apei de pe acoperişuri de mare suprafaţă. Tehnologia presiunilor negative în sistemele de drenaj pentru acoperişuri permite atingerea unor debite de evacuare practic duble faţă de sistemele convenţionale de drenaj, simplificând proiectarea întregului sistem. Aceasta înseamnă că marile clădiri sunt bine echipate împotriva din în ce în ce mai frecventelor ploi torenţiale.

Sisteme de drenaj în pardoseală

Prin rigolele liniare şi sifoanele de pardoseală Geberit, precum şi prin inovatoarea rigolă cu drenaj în perete, Geberit asigură evacuarea sigură a apei. Ca în cazul tuturor sistemelor Geberit, şi sistemele de drenaj în pardoseală incorporează know-how-ul Geberit în domeniul hidraulicii, oferind astfel nu numai o evacuare rapidă şi sigură a apei şi o curăţare facilă, dar şi o protecţie împotriva înfundării. Sistemele simplifică montajul în pardoseală şi construcţia pardoselii.

Sifoane

Sigure, fiabile şi cu debit mare de evacuare: sifoanele Geberit închid cercul aplicaţiilor precum duşuri, căzi, lavoare, sifoane de pardoseală, maşini de spălat rufe şi vase. Sifoanele Geberit asigură faptul că totul se va potrivi cu instalaţia clădirii.