Drenarea fiabilă a apei la nivelul pardoselei

Sisteme de drenare pentru pardoseală Geberit

Siguranţa drenajului de pardoseală
Acest subiect este de o importanţă cu atât mai mare, cu cât duşurile fără cădiţă devin mai populare ca oricând în băile moderne. Datorită faptului că în afară de instalator un rol important joacă şi alte meserii, cum ar fi turnătorii de şapă şi montatorii de gresie, este necesară o soluţie bine gândită, testată şi de încredere.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor provocări, soluţiile Geberit pentru pardoseală cumulează numeroşii ani de know-how Geberit în domeniile tehnologiei instalaţiilor, tehnologiei drenajelor şi a sifoanelor pentru a oferi diferitelor meserii produse bine gândite.

Construcţie simplă, uniformă a pardoselii
Sifoanele de pardoseală Geberit sunt optimizate împotriva înfundării şi uşor accesibile pentru curăţare. Gama de produse cuprinde de la grile elegante de rigolă pentru duşurile moderne până la sifoane pentru camere de spălare sau spaţii sanitare publice. Capacele Geberit pentru rigolele liniare şi sifoanele de pardoseală sunt disponibile în diferite variante de design pentru toate exigenţele.

Soluţia- sistem integrată în perete
Rigola cu scurgere în perete Geberit oferă o soluţie care se integrează perfect în categoria sistemelor de instalare Geberit. Întreaga alimentare şi evacuare a apei se definitivează în stadiul montajului în faţa zidului, nevoia de coordonare între diferiţii meseriaşi devenind considerabil mai mică.


Rigolele Geberit de duş pentru pardoseală oferă soluţii de înaltă calitate, elegante şi atemporale pentru construcţia uniformă a pardoselii duşului. Acestea conving oriunde este necesar un sistem de drenare în pardoseală pentru o baie sofisticată.

Mai multe informaţii despre rigolele Geberit de duş pentru pardoseală


Scurgerile Geberit pentru pardoseală s-au dovedit soluţii de instalare pentru drenarea apei în duşuri fără cadiţă şi pardoselile diferitelor spaţii sanitare. Aceastea oferă eficienţă economică remarcabilă şi variante atrăgătoare de design.

Mai multe informaţii despre soluţiile Geberit de scurgere pentru pardoseală