Duşurile fără cădiţă redefinite

Rigolele Geberit pentru duşuri cu scurgere în perete

Suprafaţă continuă a pardoselii
Mutarea rigolei de scurgere în spatele peretelui face posibilă proiectarea pardoselii duşului ca o suprafaţă continuă. Acest lucru uşurează aplicarea şapei şi, în cazul băilor cu duş fără cădiţă, oferă o impresie generală de spaţialitate şi eleganţă.

Soluţii elegante pentru designul duşurilor fără cădiţă
Instalaţia sanitară nu mai întrerupe izolaţia fonică şi termică. Sistemul de încălzire sub pardoseală poate fi de asemenea montat sub pardoseala duşului, fără întreruperi. Turnarea şapei este mult mai uşoară, nefiind necesară întreruperea acesteia pentru scurgere. Întreaga instalare este localizată la un singur nivel în perete.


În spatele peretelui
Fie că acestea sunt utilizate în cadrul construcţiilor solide sau din gips-carton, elementele instalaţiei sunt gata de montaj, ceea ce reduce volumul de lucru necesar privind instalarea şi garantează o racordare etanşă, durabilă. Rigola cu scurgere în perete pentru duşuri Geberit este proiectată pentru nu lăsa nicio întrebare fără răspuns când se ajunge la finisarea suprafeţei.


Înălţime de instalare redusă
Datorită dimensiunilor sale reduse, rigola cu scurgere în perete pentru duş este de asemenea foarte potrivită pentru situaţiile constructive cu înălţimi mici ale şapei. Aceasta se poate racorda cu uşurinţă la conductele de evacuare existente şi este prin urmare ideală pentru proiectele de renovare.

Debite mari de evacuare, testat la siguranţă
Sifonul Geberit cu mufa standard de 50 mm convinge prin rata mare de evacuare, de 0.8 l/s. Rigolele cu scurgere în perete pentru duşuri Geberit au fost testate în sistemul uzual, cât şi în diferite situaţii constructive şi de aceea oferă siguranţă extinsă în domeniul protecţiei împotriva incendiilor şi izolaţiei fonice.

Practic, zi de zi
Rigola pentru duş cu scurgere în perete Geberit are o sită integrată pentru păr care se poate îndepărta şi spăla rapid.


Capace potrivite pentru toate preferinţele
Tot ceea ce clienţii dumneavoastră vor vedea din elementul de scurgere în perete Geberit va fi capacul elegant al acestuia. Capacul este disponibil într-o gamă de modele: crom lucios, oţel-inox periat, alb alpin şi chiar două opţiuni de personalizare cu gresie (cu ramă şi fără ramă), pentru a se potrivi stilului camerei de baie. De asemenea, este disponibilă şi o versiune cu înşurubare, pentru utilizarea în spaţiile sanitare (semi) publice.


Profil colector
Instalarea unui profil colector suplimentar direct în faţa rigolei de perete permite colectarea impurităţilor şi a depunerilor într-un loc care poate fi accesat cu uşurinţă, astfel încât acestea să fie curăţate într-un mod simplu. Nu în ultimul rând, profilul facilitează crearea unei mici pante în podea.