Redefinirea instrumentelor de sudură Geberit

Reducere de costuri şi uşurinţă în utilizare

Dispozitive de sudură bine gândite, fiabile, pentru profesionişti

Ţevile şi fitingurile Geberit PE şi Geberit Silent-db20 pot fi sudate împreună. Sudura cap-la-cap şi mufele de electrofuziune sunt adecvate pentru a realiza acest lucru. Geberit oferă o gamă de dispozitive de sudură moderne şi deosebit de eficiente pentru acest scop.


Economie de timp pe şantier şi în atelier

Ca regulă, fitingurile Geberit PE şi ţevile, inclusiv versiunea fonoabsorbantă Geberit Silent-db20, se îmbină prin sudură cap-la-cap. Un avantaj semnificativ al acestei îmbinări este că segmente întregi de ţeavă pot fi prefabricate în atelier, salvând timp considerabil pe şantier şi făcând posibilă o economică producţie de serie, dacă este cazul.

De decenii deja, Geberit oferă dispozitive de sudură aproape indestructibile astfel încât instalatorii să poată lucra rapid, atât în atelierele lor, cât şi pe şantier. Acestea sunt echipate cu un dispozitiv de îndreptat feţe, precum şi cu o plită de sudură. Bancurile robuste de fixare permit ţevii şi fitingului ce trebuie sudate să fie prinse în siguranţă.

Echipamente mai uşoare, schimbul de scule rapid

Acum Geberit a reproiectat aceste dispozitive de sudură, fără să renunţe totuşi la robusteţea lor legendară. O atenţie specială a fost acordată operării şi schimbului de scule de la un diametru de ţeavă la altul.

Operare simplă şi eficientă cu noua trusă de sudură Geberit ESG 3

Noua trusa de sudură pentru mufe de electrofuziune Geberit ESG 3 destinată sistemelor de ţevi Geberit PE şi Geberit Silent-db20 poate fi utilizată pentru toate dimensiunile de ţeavă de la DN 40, până la DN 315 şi poate suda simultan cu până la trei mufe de electrofuziune. Veţi lucra în siguranţă şi eficient: procesul de sudură se poate iniţia prin intermediul telecomenzii. Poate fi utilizată având alimentarea electrică de la un generator, datorită protecţiei încorporate împotriva supratensiunii.