Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Sisteme sanitare Geberit pentru spaţii publice

Vizite plăcute

 • Armături Geberit în spaţiul public

Cu Geberit puteţi proiecta şi implementa soluţii care să corespundă perfect cerinţelor impuse, atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional. Astfel, grupurile sanitare pentru spaţii publice pot fi exploatate cu un minim de resurse şi pot fi întreţinute fără probleme.

 • Vase de WC Geberit în spaţiul public

Produsele pentru grupurile sanitare din spaţiile publice trebuie să îndeplinească o serie de cerinţe variate şi foarte exigente. Acestea se referă la normele de igienă şi întreţinere, siguranţa în exploatare şi chiar la protecţia faţă de actele de vandalism. Aspectele economice joacă un rol foarte important atât la instalare cât şi la utilizarea zilnică. În plus, starea şi dotările unui grup sanitar de destinaţie publică este totodată cartea de vizită şi firma respectivului loc – pentru companii sau firme de transport, la fel ca şi pentru săli de sport sau instituţii publice.

 • Sigur în proiectare
 • Fiabil
 • Igienic
 • Simplu de curăţat
 • Uşor de întreţinut
 • Rezistent la vandalism
 • Economic
 • Grup sanitar public cu rezervoare, clapete de acţionare şi pisoare Geberit

Vasele WC din spaţiile semipublice şi publice se prezintă utilizatorilor cu un aspect igienic, curat şi bine spălat. Sistemele de comandă pentru vase WC de la Geberit, fără atingere şi sigure în funcţionare garantează declanşarea fiabilă a funcţiei de spălare după fiecare utilizare.

 • Sistem de spălare fără atingere cu rezervor Geberit

Declanşarea funcţiei de spălare pentru vasul WC se realizează de regulă automat şi fără atingere, în momentul îndepărtării utilizatorului, sau prin apropierea mâinii de senzorul infraroşu vizibil. În plus este posibilă şi declanşarea manuală cu elemente de acţionare mecanice.

 • Vas ceramic pentru pisoar Geberit Preda

Flexibilitatea este caracteristica de marcă a sistemului de pisoar Geberit: Pentru aproape orice dorinţă, respectiv pentru aproape orice situaţie constructivă, noi avem o soluţie adecvată. Sortimentul variat simplifică substanţial proiectarea, instalarea şi întreţinerea instalaţiilor de pisoare. Avantajul decisiv faţă de pisoarele obişnuite îl reprezintă accesul simplu la toate elementele funcţionale. Astfel, sifonul este accesibil prin partea de sus, fără a fi necesară demontarea pisoarului.

 • Pisoar Geberit Preda cu comandă integrată

Pe lângă clapetele de acţionare şi capace, plasate vizibil deasupra pisoarului, pentru spălarea pisoarelor Geberit Preda şi Selva există de asemenea sisteme de comandă integrate. Acestea nu sunt vizibile, însă sunt montate accesibil în partea inferioară a pisoarului şi pot fi îndepărtate cu uşurinţă, printr-o manevră simplă, din staţia de andocare practică.

 • Flexibilitatea pisoarului datorită ramei de instalare de la Geberit

De la spălarea economică prin modul hibrid reglabil individual până la funcţionarea fără apă – sistemul permite realizarea oricărei variante. Cu alte cuvinte: Sistemul de pisoar Geberit oferă o soluţie adecvată pentru orice dorinţă şi pentru orice situaţie constructivă.

Mai multe informaţii despre Sistem de pisoar Geberit

 • Flexibilitatea sistemului de baterii datorită ramei de instalare de la Geberit

Sistemul de baterii Geberit oferă funcţii fiabile în special în zonele solicitate intens. Ancorarea solidă a corpului sistemului de baterii pe elementul de instalare Geberit şi separarea componentelor sensibile contribuie la eliminarea aproape în totalitate a riscurilor de deteriorare din cauza umidităţii sau a actelor de vandalism.

 • Sistemul de baterii Geberit pentru clădiri publice

Sistemul de baterii montate pe perete reprezintă o soluţie raţională pentru grupurile sanitare în spaţii publice şi semipublice. Alături de aspectul estetic atrăgător, faţă de soluţiile fixe acestea oferă mai mult loc pentru spălarea mâinilor, simplifică operaţiunile de curăţare şi astfel sporesc gradul de igienă.

 • Sistemul de baterii Geberit pentru lavoare cu un design impecabil

Până de curând, tehnologia de comandă făcea ca multe dintre sistemele de baterii fără atingere să pară mai mari şi mai puţin elegante decât cele obişnuite. Cu ajutorul noului sistem de baterii, Geberit a reuşit să rezolve excelent această problemă.

 • Sistem de baterii pentru lavoar Geberit Brenta,
  Montaj pe lavoar
 • Sistem de baterii pentru pentru lavoar Geberit Brenta,
  Montaj pe perete 220 mm
 • Sistem de baterii pentru lavoar Geberit Brenta,
  Montaj pe perete 170 mm
 • Sistem de baterii pentru lavoar Geberit Piave,
  Montaj pe lavoar
 • Sistem de baterii pentru lavoar Geberit Piave,
  Montaj pe perete 220 mm
 • Sistem de baterii pentru lavoar Geberit Piave,
  Montaj pe perete 170 mm

Aflaţi mai multe despre sistemul de baterii de la Geberit

 • Sistem de spălare fără atingere cu clapete de acţionare Geberit

În grupurile sanitare publice, declanşarea funcţiei de spălare pentru vasul de WC se realizează de regulă automat şi fără atingere, în momentul îndepărtării utilizatorului, sau prin apropierea mâinii de senzorul infraroşu vizibil. În funcţie de dorinţa clientului sau de condiţiile locale este posibilă şi declanşarea manuală cu acţionare mecanică.

 • Clapete de acţionare Geberit cu infraroşii şi mecanice

Clapetă de acţionare Sigma10 IR (electronică/mecanică)
Clapetă de acţionare Sigma10 IR (electronică)
Clapetă de acţionare Sigma30 (mecanică)
Clapetă de acţionare Sigma80 (electronică)

 • Clapete de acţionare Geberit cu infraroşii şi mecanice pentru pisoare

În armonie cu liniile de design ale clapetelor de acţionare Geberit, sunt disponibile sisteme de comandă pentru pisoar şi capace de protecţie. Astfel, toate zonele unei instalaţii sanitare pot fi amenajate în acelaşi stil.

Capac de protecţie tip 01 (electronic)
Capac de protecţie tip 10 (mecanic)
Capac de protecţie tip 30 (electronic)
Capac de protecţie tip 50 (electronic)

Către clapetele de acţionare Geberit

 • Spălare igienică Geberit

De multe ori, grupurile sanitare din spaţiile publice sunt utilizate sporadic, aşa cum se întâmplă în cazul sălilor de sport sau în instalaţiile cu destinaţie sezonieră. În cazul în care apa stagnează pe o perioadă mai îndelungată în conductele de alimentare, aici se pot acumula germeni precum bacteriile legionella sau pseudomonas. Funcţia de spălare igienică de la Geberit asigură schimbul periodic de apă garantând astfel igiena permanentă a instalaţiei de apă potabilă. În plus, Geberit oferă alte produse împreună cu know-how-ul aferent în materie de igienă a apei potabile.

Igiena apei potabile cu Geberit