Plan de etaj mic şi ce dacă?

Schiţa unui plan mic de baie

Studiile arată că: baia este unul dintre locurile preferate pentru a te deconecta şi a-ţi reîncărca bateriile. Dar acestea arată şi că o baie medie măsoară mai puţin de 7 m². Dacă trebuie să existe loc pentru o zonă de relaxare, pe lângă lucrurile esenţiale, va rămâne puţin spaţiu. Adio baie de vis? Nu neapărat. Chiar dacă baia dvs. nu se apropie de dimensiunile amenajărilor de baie din revistele cu pagini lucioase, există întotdeauna modalităţi de a crea o senzaţie de spaţiu şi confort.

Arta constă în reducerea la minimum a elementelor pur funcţionale. Lucruri precum rezervoarele, sifoanele şi altele asemenea trebuie să dispară. Pereţii de instalare de înălţime parţială sau totală a camerei fac acest lucru. Nu numai că în spatele acestora poate fi ascunsă tehnologia – dar ca separatoare de încăpere acestea asigură, de asemenea, condiţii clare şi, astfel, aduc un plus de confort. De exemplu, aceşti pot fi folosiţi pentru a crea o zonă umedă confortabilă într-un spaţiu mic, unde vă puteţi relaxa şi retrage. Spaţiul nu este pierdut, dimpotrivă: În faţă este montat un vas wc suspendat, care arată deosebit de frumos aici.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie