Vasul WC pentru oaspeţi ca o carte de vizită

Lavoar mic pentru baia de oaspeţi de la Geberit Citterio

Aţi dat dovadă de stil în ceea ce priveşte designul vasului WC pentru oaspeţi. Culorile prietenoase şi materialele de înaltă calitate, un lavoar de dimensiuni adecvate cu o baterie simplă cu montaj pe perete, o oglindă generoasă, un sistem de iluminat armonios şi un sistem de ventilaţie silenţios formează o bază solidă pentru starea de bine a oaspeţilor dvs. Dacă sunteţi în căutarea unui mic plus pentru oaspeţii dvs. (şi pentru dvs), instalaţi un vas WC cu funcţia de bideu inclusă. Puteţi obţine puncte în plus ca gazdă prin următoarele lucruri mici:

  • Cârlig pentru haină neocupat pentru jachetă sau pulover
  • 2 sau 3 role de hârtie igienică moale de rezervă
  • Perie de toaletă uscată şi curată
  • Săpun lichid suficient sau un săpun pentru mâini
  • Un teanc de prosoape mici şi un coş de rufe
  • Coş mic de gunoi gol cu capac

Abţineţi-vă de la utilizarea de materiale de lectură învechite, beţişoare parfumate şi flori uscate şi prăfuite. Instrucţiunile de operare bine intenţionate pentru încăperea liniştită par, de asemenea, ieftine. Dacă, pe de altă parte, aveţi loc pentru o vază cu flori proaspăt tăiate, le puteţi face oaspeţilor o surpriză foarte plăcută.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie