Vasul WC pentru fiecare grupă de vârstă

De multe ori, vasul WC primeşte prea puţină atenţie. Cu toate acestea, este o componentă elementară a unei băi şi joacă un rol important pentru fiecare grupă de vârstă. Soluţiile moderne de vas WC, cum ar fi vasul WC cu funcţia de bideu inclusă simplifică viaţa de zi cu zi şi asigură o igienă intimă optimă – indiferent de vârstă.

Vasele WC cu funcţia de bideu inclusă reduc nevoia de îngrijire a copiilor

Vas WC cu funcţia de bideu inclusă pentru curăţare fără atingere

O baie adecvată vârstei ar trebui să fie confortabilă, sigură şi utilizabilă fără ajutor din exterior. Un vas WC cu funcţia de bideu inclusă – o combinaţie de vas WC şi bideu – este un echipament util pentru o baie fără bariere. Pentru persoanele în vârstă, a căror mobilitate este din ce în ce mai limitată, mişcările greoaie pentru asigurarea igienei intime fac dificilă îngrijirea personală în viaţa de zi cu zi. Cu un vas WC cu funcţia de bideu inclusă, braţul duşului, care se extinde prin apăsarea unui buton, curăţă zona intimă cu apă în mod temeinic şi delicat. Acest lucru duce la mai multă autonomie şi independenţă în viaţa de zi cu zi a persoanelor în vârstă.

Soluţie modernă de vas WC pentru o baie fără bariere

Tehnologia de vas WC, inventată în anii 1960, nu promite în niciun caz avantaje doar pentru persoanele în vârstă. Apa este cel mai bun mod de curăţare temeinică şi delicată la toate vârstele. Cu cât zona intimă este mai iritată de frecarea cu hârtia igienică, cu atât este mai mare pericolul de iritaţii ale pielii, alergii sau eczeme. Cu un vas WC cu funcţia de bideu inclusă, fiecare grupă de vârstă experimentează o senzaţie complet nouă de curăţenie. În acelaşi timp, tehnologia modernă este o modalitate interesantă pentru copii de a se familiariza cu a-şi curăţa propria zonă intimă. Un mic taburet pentru toaletă în faţa vasului WC cu funcţia de bideu inclusă îi ajută pe cei mici să se aşeze.

Setări personale ale vasului WC cu funcţia de bideu inclusă pentru fiecare nevoie

Pot fi definite individual diverse setări ale vasului WC cu funcţia de bideu inclusă. De exemplu, fiecare persoană poate seta cât de mult să se extindă braţul duşului în funcţie de înălţimea sa. Acest lucru înseamnă că se udă doar zonele care trebuie curăţate. Profilurile personale ale utilizatorilor pot fi salvate şi pot fi accesate în orice moment cu un simplu clic pe un buton.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie