Structura creează spaţiu

Ilustraţie pe tema „Mai multă structură în baie”

Unde să puneţi toate acele perii, tuburi sau recipiente de spray? Ne-am mai întrebat asta şi înainte şi am primit răspunsuri de la doi influenceri. O posibilitate este mobilierul pentru baie care creează spaţiu de depozitare în baie sub formă de dulapuri – pe pardoseală sau suspendate.

Însă, cuvântul magic pentru spaţiul de depozitare în baie nu este mai mult mobilier, ci mai multă structură. Magia din spatele acesteia este simplă: dacă eliminaţi haosul din mobilierul pentru baie şi vă concentraţi mai mult pe posibilităţile de organizare, puteţi utiliza mai bine spaţiul de depozitare disponibil.

Ordine prin intermediul sertarelor

În acest context, dulapurile sub lavoar sunt potrivite pentru a rezolva două probleme în acelaşi timp: Acestea fac să dispară sifoanele şi conductele de apă şi creează spaţiu de depozitare sub lavoar. În mod ideal, dulapurile sub lavoar trebuie să aibă sertare. Aici pot fi depozitate practic diverse ustensile.

Calitatea merită

Sertarele sunt disponibile în mai multe varietăţi şi cu diferite caracteristici de calitate. Ele ar trebui să funcţioneze pe ghidaje metalice bine făcute. Acestea asigură o deschidere şi o închidere uniforme şi fiabile în permanenţă, fără să fie dezorganizat conţinutul sertarului. Există, de asemenea, aşa-numitul sertar cu extragere completă. Acest lucru permite ca sertarul să fie scos pe toată lungimea sa.

Fără zgomot şi confortabil

Închiderea automată şi închiderea silenţioasă sunt alte două caracteristici ale mobilierului pentru baie modern. Cu închiderea automată, este nevoie doar de un mic impuls şi sertarul se închide automat. Închiderea silenţioasă îl scuteşte pe utilizatorul băii de două lucruri enervante: pe de o parte, nu se aude niciun zgomot atunci când sertarul se închide, iar pe de altă parte, balansarea sertarului este încetinită, iar mecanismele interne ale sertarului rămân nemişcate.

PS: Dacă doriţi să aveţi şi mai multă ordine în interior, puteţi folosi cutiile de depozitare şi sortare. Acestea sunt fie opţionale cu mobilierul pentru baie, fie sunt disponibile în magazinele de bricolaj.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie