Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Geberit Innovation Days

Experimentaţi inovaţiile

În House of Geberit

Bucuraţi-vă de o prezentare deosebită. Experimentaţi la Geberit Innovation Days soluţiile inovatoare în House of Geberit – un stand de expoziţie hibrid care combină experienţa reală de la expoziţii cu o platformă informatică flexibilă, digitală. Informaţiile, cunoştinţele şi discuţiile interesante cu specialiştii Geberit sunt pregătite în domenii tematice selectabile individual, fiecare având o durată de aproximativ 20-25 de minute, care se potrivesc perfect în calendarul dvs. Primiţi informaţii despre produse şi cunoştinţe practice într-o formă compactă, cu moderare, videoclipuri şi animaţii.

Protecţia datelor şi prelucrarea datelor

Pentru a încorpora videoclipuri folosim furnizorul YouTube. Ca majoritatea site-urilor web, YouTube foloseşte module cookie pentru a colecta informaţii despre vizitatorii paginii sale web. Atunci când porniţi videoclipul, acesta poate declanşa procesarea datelor. Nu avem nicio influenţă asupra acestui lucru. Găsiţi mai multe informaţii despre protecţia datelor pe YouTube în declaraţia acestora privind protecţia datelor.

Videoclipuri

Welcome And News

Asistă la o prezentare generală a tuturor produselor, sistemelor și serviciilor pe care Geberit le va lansa pe piață în 2021. Află ce îți va face afacerea și mai de succes în viitor.

Water Flow

Geberit oferă soluţii complete pentru debitul optim de apă - pentru alimentare, utilizare şi eliminare. Aflaţi inovaţii importante din lumea sistemelor de conducte şi a rezervoarelor. Şi exploraţi cu noi avantajele produselor pentru o mai bună igienă a apei potabile, a soluţiilor optimizate hidraulic şi a sistemelor de canalizare silenţioase.

Design Freedom

Inovațiile de design de la Geberit oferă libertate incredibilă pentru fiecare tip de baie. Au fost făcute îmbunătățiri pentru cele mai importante serii de baie, iar toate produsele sunt perfecte pentru orice nevoie. Clapetele de acționare a spălării sunt acum diponibile într-o gamă mai largă de combinații. Află mai multe despre culorile și materialele ce vor seta tranduri în 2021.

Solutions For Your Needs

Confortul individual în baie, mai multă curățenie și spațiu – Geberit este pregătit să prezinte idei noi de design, pentru vasele WC, zona de lavoar și mobilierul din baie. Impresionează-ți clienții cu funcții unice și mărește-ți profitul prin vânzarea produselor de înaltă calitate.

Feel Fresh: AquaClean

Sentimentul de prospețime oferit de Geberit AquaClean este unic și ideal pentru orice baie. Află mai multe despre ultimele îmbunătățiri din aria vaselor WC cu funcție de bideu, gama de produse și avantajele lor unice. Vom insista pe importanța igienei personale și vom arăta ce model este potrivit pentru diferite tipuri de băi.

Time For Touchless

Igiena și soluțiile fără atingere devin din ce în ce mai importante - și nu doar pentru unitățile sanitare publice. Află mai multe despre produsele cu funcții fără atingere de la Geberit – pisoare, toalete și zone de lavoar și află cum poți proiecta perfect o baie publică.

Planning Made Easy

Uneltele de proiectare digitală de la Geberit fac din proiectarea instalațiilor sanitare în proiecte ceva ușor și rapid. Inginerilor sanitari li se oferă date BIM complete, la zi și specifice țării pentru toate produsele Geberit standard.

Digital Services

Geberit oferă o gamă de aplicații și unelte digitale practice pentru a-i ajuta pe specialiști cu selectarea produselor, consultanță, instalare și vânzare. Aici vom explica cum se folosesc aceste unelte dedicate profesioniștilor, dar și clienților finali la potențialul lor maxim, arătându-le beneficiile.

Formular Geberit Innovation Days

Aveți o întrebare pentru noi?

Eroare

Formulă de adresare*