Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Keramag Rimfree® perfect curat

Fără ustensile speciale de curățare

Beneficiile tehnologiei Rimfree®

  • Beneficii tehnologie Rimfree

Fără colţuri dificil de curăţat, în care murdăria se poate acumula și bacteriile se pot înmulţi, creeând mirosuri neplăcute: vasele WC Keramag Rimfree aduc un val de prospeţime în baia dvs.

Descrierea tehnologiei Rimfree®

Dezvoltarea tehnologiei Rimfree® reprezintă un pas înainte în evoluţia conceptului de vas WC fără ramă. Geberit a introdus o tehnologie complet nouă și patentată de spălare. Viteza apei este controlată înainte de a ajunge la vasul WC. Fluxul de apă este propulsat cu precizie de-a lungul ambelor părţi ale toaletei pentru o curăţare foarte bună. La vasul WC complet fără ramă, spălarea se realizează pe toată suprafaţa vasului de toaletă, minimizând în același timp consumul de apă. Se poate observa cu uşurinţă, că nu mai avem nevoie de produse agresive de spălare, atunci când curăţăm toaleta.

Diferențele între un vas WC normal și unul cu tehnologie Rimfree®

  • Sectiune WC cu rama

Vasele WC depind în mod uzual de o ramă de spălare, care nu poate fi curăţată ușor. Murdăria se acumulează în acest loc greu accesibil, ceea ce conduce la mirosuri neplăcute - și nimeni nu-și poate da seama dacă acest loc este întradevăr curat.

  • Sectiune WC Rimfree

Tehnologia Rimfree simplifică foarte mult curăţarea. Astfel nu mai sunt necesari nici detergenţi agresivi, nici soluţii complicate de curăţare. Suprafaţa ceramică netedă este superioară în ceea ce privește estetica și igiena.