Despre Geberit

Liderul pieţei europene de produse sanitare

Grupul Geberit, care operează la nivel global, este lider european în domeniul produselor sanitare. Geberit operează cu o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene, oferind plus valoare unică atunci când vine vorba de tehnologie sanitară şi ceramică pentru baie.

Reţeaua de producţie cuprinde 26 de unităţi de producţie, dintre care 4 îşi au sediul în străinătate. Sediul central al grupului este în Rapperswil-Jona, Elveţia. Cu aproximativ 12.000 de angajaţi în aproximativ 50 de ţări, Geberit a generat vânzări de 3,4 miliarde CHF în 2022. Acţiunile Geberit sunt listate la SIX Swiss Exchange şi sunt incluse în SMI (Swiss Market Index) din 2012.

Sustenabilitatea

Cascadă impunătoare într-un peisaj verde (© Geberit)

În calitate de grup activ la nivel mondial specializat în tehnologia sanitară, Geberit își propune să joace un rol de lider în transformarea către o industrie sanitară durabilă. Produsele noastre sanitare inovatoare, de înaltă calitate și durabile au un impact pozitiv asupra industriei, societății și mediului înconjurător.

Aflați mai multe despre contribuția noastră la sustenabilitate în industria sanitară

150 ani de GeberitIstoria noastr[ de succes

Familia fondatoare Gebert

Povestea Geberit datează din 1874, când a început ca o afacere cu un singur om în vechiul oraș Rapperswil, Elveția. Aproximativ 30 de ani mai târziu, fondatorul companiei, Albert Gebert, a dezvoltat un rezervor din lemn căptușit cu plumb. Compania a căpătat un nou impuls odată cu inventarea revoluționară a primului rezervor de plastic în 1952, urmată de rezervorul ascuns în 1964.

Ceea ce a început ca o modestă afacere de familie a devenit liderul pieței europene de produse sanitare. Produsele noastre inovatoare și de înaltă calitate pentru tehnologia sanitară și pentru baie continuă să stabilească noi standarde: atunci, acum și în viitor.

Aflați mai multe despre istoria companiei noastre