Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Compania Geberit

Lider european de piaţă pentru produse din sectorul sanitar

Grupul Geberit, activ la nivel mondial, este lider de piaţă la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar. În calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene şi astfel poate aduce o valoare adăugată atât în domeniul tehnicii sanitare, cât şi în domeniul articolelor din ceramică pentru băi.

Capacităţile de producţie cuprind 29 de unităţi de fabricaţie, dintre care 6 peste ocean. Sediul central al concernului se află în Rapperswil-Jona în Elveţia. Cu cei 12.000 angajaţi în peste 50 de ţări, Geberit realizează o cifră de afaceri netă de 3,1 miliarde CHF. Acţiunile Geberit sunt cotate la SIX Swiss Exchange. Începând cu anul 2012, acțiunile Geberit sunt cotate la SMI (Swiss Market Index).

Geberit oferă calitate vieţii

  • Geberit oferă calitate vieţii, în mod sustenabil

De mai multe decenii, sustenabilitatea a devenit pentru noi un aspect firesc și acest lucru contează: pentru mediu, societate, clienţi şi parteneri, pentru angajaţi şi pentru acţionari.

De exemplu, sub forma produselor cu consum redus de apă, noi soluţii logistice sau instalaţii de producţie eficiente economic, precum şi educaţia responsabilă. Vă invităm să vizitaţi site-ul web al grupului Geberit pentru a descoperi modul în care gândirea şi acţiunile sustenabile ne marchează în mod complex activitatea cotidiană.

Aici puteți găsi distribuitorii noștri