Două clădiri, mai multe soluții Geberit

One Verdi Park este format din cele mai înalte două turnuri rezidențiale din București, cu aproximativ 300 unitati de lux cu un design contemporan, cu vederi panoramice asupra Lacului Tei și Floreasca.

Complexul rezidențial de lux se evidențiaza prin tehnologiile utilizate și finisajele de înaltă calitate, eficiența energetică, impact minim asupra mediului, cât și prin priveliștile sale spectaculoase.

Sistemul Pluvia a fost folosit ca soluție inovativă Geberit pentru preluarea apelor pluviale, atat de pe cele 2 turnuri, cât si de pe corpul de legatură dintre acestea, unde este prevazută o gradină spectaculoasă pentru locatarii imobilelor. În plus, canalizarea menajeră a fost executată cu țeava Silent-db 20 și piese Sovent, care este un fiting de admisie optimizat din punct de vedere al curgerii, ce permite o instalare economică și cu necesar redus de spațiu a coloanelor verticale, în cladirile înalte.

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj de imagini (@Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.