Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok

Geberit Romania

ESTE TIMPUL UNEI SCHIMBĂRI ÎN BAIE?

ASIGURĂ-ȚI RETURNAREA BANILOR CHIAR ACUM

PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ: CUMPERI UN VAS WC ȘI NOI ÎȚI RETURNĂM O PARTE DIN BANI

Acum este momentul să îți reînnoiești vasul WC. Pentru o perioadă limitată, îți returnăm o parte din bani la cumpărarea unui vas WC Geberit.

1 SINGURĂ SCHIMBARE, ÎNSEAMNĂ 3 AVANTAJE

Îți dorești o baie mai frumoasă? Sunt mai multe moduri prin care se poate realiza. Începe cu un nou vas WC de la Geberit. O să fii uimit de confortul suplimentar pe care ți-l poate aduce o schimbare atât de mică. Iată de ce un vas WC de la Geberit este alegerea potrivită pentru tine.

AI VREA SĂ FACI O SCHIMBARE MAI MARE?

Deja te gândești în avans? Ti-ar plăcea să îți înfrumusețezi baia pentru un uimitor efect de tipul înainte și după? Geberit te poate ajuta cu idei inspiraționale despre cum să îți îndeplinești visele. Îți putem returna o parte din bani pentru renovarea băii.

RENOVEAZĂ-ȚI BAIA ȘI ÎȚI RETURNĂM O PARTE DIN BANI

Iată cât de simplu este:

1. Te înscrii în campanie.

2. Alegi produsele Geberit participante.

3. Pui în aplicare proiectul de renovare.

4. Ne trimiți prin email la adresa campanii@geberit.com factura de achiziție a produselor Geberit participante, împreună cu poze înainte și după renovarea băii.

5. Noi îți retunăm o parte din bani.

Te poți înscrie la campania de cashback începând cu data de 8 martie 2021 și până la data de 8 septembrie 2021. După ce te-ai înscris, începe perioada de 6 luni în care îți poți renova baia cu produsele Geberit participante și poți primi banii.

Prin înscrierea în campanie, ești de acord să primești pe durata celor 6 luni din partea Geberit 4 emailuri cu idei de imbunătățire a băii. Acest consimțământ poate fi retras în orice moment prin trimiterea unui email la adresa info.ro@geberit.com . Datele tale personale vor fi procesate pentru buna desfășurare a campaniei, precum și pentru transmiterea de informații de marketing și înaintate companiilor din cadrul Geberit Group dar și altor furnizori de servicii parteneri (de ex. Furnizorul de servicii IT).

Politica de confidențialitate aplicabilă poate fi consultată, aici.

Regulamentul oficial al campaniei poate fi consultat aici.

Magazinele specializate recomandate pot fi consultate aici.

Formular de înscriere

Eroare

Formulă de adresare