Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

GEBERIT SIMPLIFICĂ PORTOFOLIUL DE MĂRCI

Povestea de succes a Geberit este o poveste a evoluţiei. De aproape 150 de ani, Geberit urmărește obiectivul de a îmbunătăți viețile oamenilor prin soluții pentru baie inovatoare și estetice, care sunt ușor de instalat, utilizat și întreținut şi care creează valoare adăugată reală.

Geberit nu a făcut niciodată schimbări doar de dragul schimbărilor. Dimpotrivă fiecare inovație este rezultatul unei analize și selecții atente, precum și a îmbinării elementelor care ne fac să fim mai buni în acest demers.

În acest fel Geberit a evoluat întotdeauna cu succes și va evolua în continuare.

Evoluție continuă

Evoluăm în oferta noastră prin extinderea mărcii Geberit pentru produsele din întreaga baie:

La nivel intern, continuăm să utilizăm experiența vastă a oamenilor noștri pentru a evolua împreună.

Pentru clienții noştri B2B, aducem know-how-ul nostru în întreaga baie şi prin aceasta evoluăm în promisiunea «Know-how Installed»
Pentru clienții finali, evoluăm în amenajarea băii reunind designul și funcționalitatea sub egida «Design Meets Function»

Ca pas logic următor adăugăm marca Geberit portofoliului de produse ceramice. Împreună cu Kolo putem acoperi acum segmente diferite, întotdeauna cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Împreună, evoluăm continuu.

Întrebări frecvente

Continuăm să ne dezvoltăm oferta prin extinderea brandului Geberit pentru produsele din întreaga baie:

Pentru clienții și partenerii noștri B2B, combinăm expertiza din ambele domenii pentru a dezvolta «Know-How Installed». Prin combinarea designului cu funcționalitatea, dezvoltăm soluții inovatoare pentru baie pentru clienții noștri finali sub egida «Design Meets Function».

Pasul logic următor este să adăugăm brandul Geberit în portofoliul nostru. Împreună cu brandul Kolo putem acoperi acum segmente diferite. Având ca scop îmbunătățirea vieții oamenilor, continuăm să ne dezvoltăm împreună.

Nu există modificări. Persoanele dvs. de contact rămân neschimbate.

În prezent, industria obiectelor sanitare separă elementele instalate «în faţa peretelui» de cele care sunt instalate «în spatele peretelui». Între cele două zone există o interfață. Produsele se îmbină pentru a realiza o integrare perfectă, care promovează funcționalitatea și designul de cea mai înaltă clasă. Exemplele includ un lavoar al cărui sifon se află în spatele peretelui sau un vas de toaletă care poate fi instalat mult mai ușor.

Produsele Keramag nu își vor schimba nici funcția, nici designul, acestea vor fi doar comercializate sub brandul Geberit, iar ambalajul va fi îmbunătățit. Pentru a asigura o tranziţie uşoară operaţională, vom păstra codurile de articole Keramag pentru cele mai vândute produse, cum ar fi seriile Renova și iCon.

Brandul Keramag va fi eliminat treptat într-o perioadă de tranziție de trei luni. Deoarece codurile articolelor celor mai vândute (de exemplu, seriile Renova și iCon) rămân neschimbate, Keramag va fi înlocuit printr-o tranziţie ușoară cu Geberit. Pentru Keramag nu există o perioadă de eliminare progresivă și pentru Geberit nu este necesară o perioadă de reaprovizionare. Programul este următorul:

  • Înainte de aprilie 2019: nu sunt schimbări în vânzările Keramag
  • Aprilie-iunie 2019: perioadă de tranziție cu livrare mixtă a restului de produse Keramag și a noilor produse Geberit (Notă: producția de articole Keramag încetează; Geberit se va asi-gura că într-o comandă nu sunt furnizate ambele branduri.)
  • Din iulie 2019: încetarea totală a livrărilor de produse Keramag și distribuția exclusivă a produselor Geberit