Hotelul InterContinental Athénée PalaceSimbol istoric

Hotelul InterContinental Athénée Palace Bucharest, are o istorie de peste 100 ani și este unul dintre simbolurile istorice și arhitecturale ale Bucureștiului.

În perioada pandemiei, hotelul a fost închis, intrând într-un proces complex de restaurare. Lucrările de modernizare s-au realizat în două etape. În prima fază s-a vizat renovarea celor 132 de camere din aripa nou construită a hotelului, iar în a doua etapă focusul a fost pe renovarea fațadei, a zonelor comune, dar și a celor 151 de camere din clădirea istorică a hotelului, construită în anul 1914.

Les Colonnades, holul istoric al hotelului, cuprinde coloane din marmură şi candelabre, fiind un simbol al arhitecturii Belle Époque.

In hotel sunt disponibile săli de conferințe de o capacitate de până la 800 persoane. Le Diplomate Ballroom, un monument de patrimoniu național, poate găzdui o gamă largă de evenimente. English Bar oferă o selecție largă de whisky-uri vechi, iar terasa în aer liber La Strada servește mâncăruri şi cocktailuri revigorante primăvara și vara.

Date

Galerie de imagini

Înscrieți-vă la eVIEWNewsletterul Geberit pentru arhitecți

Colaj imagini (@Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.