Clapete de acţionare Geberit pentru vase WCAlegerile sunt importante

Showroomul clapetelor de acționare

Diferite clapete de acţionare din care puteţi alege

Dupa provocările unei zilei, toată lumea ajunge în propria baie. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să faceți niciun compromis atunci când vine vorba de alegerea clapetelor de acţionare pentru spălarea toaletei. Același lucru este valabil și pentru gresie, baterii și ceramică. Selectarea opțiunilor de design potrivite înseamnă să vă asigurați că nuanțele individuale sunt perfect coordonate. Clapeta de acţionare nu numai că desăvârșește finisajul băii dumneavoastră, ci oferă şi funcţii de confort care vă pot îmbunătăţi cu adevărat stilul de viaţă. Descoperiți gama extinsă de opțiuni disponibile în showroomul nostru pentru clapete de acționare și inspirați-vă de varietatea de forme, culori și materiale oferite.

Flexibilitatea designului

Colecția Geberit iCon cu Sigma50 finisaj beton

Clapetele de acționare Geberit nu doar că arată grozav, ci și funcții versatile. Există o placă de acționare adecvată cu opțiuni corespunzătoare pentru a se potrivi tuturor gusturilor și cerințelor:

 • Unitate de extracție a mirosurilor
 • Lumină de orientare
 • Inserție pentru pastile odorizante Geberit DuoFresh
 • Spălare de toaletă fără atingere
 • Clapete de acționare instalate la suprafața finisajului
 • Acționări de spălare de la distanță
 • Modele personalizate

Geberit Sigma70Design plutitor, minimalist

Mai multe opțiuni avute în vedere

Geberit DuoFresh

Clapete de acționare Sigma50 cu unitate de extragere a mirosului
Aer proaspăt pentru toată lumea

Noul modul de exhaustare a mirosurilor - Geberit DuoFresh poate fi instalat în toate rezervoarele încastrate din gama Sigma. Pe lângă un filtru de aer, are și o lumină de orientare și o inserție pentru pastile odorizante. În anumite condiții, sistemele de toaletă existente pot fi echipate și cu modulul de exhaustare a mirosurilor.

Modulul de exhaustare a mirosurilor Geberit elimină mirosurile neplăcute direct din vasul ceramic WC. Acesta extrage aerul prin conducta de spălare și supapa de spălare, îl purifică folosind un filtru ceramic tip fagure și apoi îl readuce în cameră. De asemenea, oferă următoarele funcții:

 • O lumină de orientare cu LED în spatele clapetei de acţionare oferă o iluminare discretă atunci când mergi la toaletă noaptea. Lumina este controlată de un senzor de proximitate, care asigură că lumina de extracție a aerului și de orientare sunt aprinse și stinse automat. Setările senzorului de proximitate pot fi personalizate prin intermediul aplicației Geberit Home.
 • Inserție pentru pastile odorizante. Aceste pastile colorează apa albastră și produc un parfum plăcut proaspăt.
Instalare si consumabile

Instalarea este simplă și bine gândită. Singura cerință este conectarea la sistemul de alimentare de 230 V.

 • Cu excepția transformatorului, toate componentele sunt instalate prin deschiderea de serviciu a rezervorului. În conformitate cu reglementările, transformatorul este depozitat în altă parte - cum ar fi într-o cutie cu deschidere de serviciu.
 • Transformatorul este vândut sub un număr de articol separat.
 • În afară de câteva excepții, toate clapetele de acționare din gama Sigma pot fi combinate cu modulul de exhaustare a mirosurilor. Clapetele de acţionare din gemele mai vechi trebuie înlocuite în cazul unei reinstalări.
 • Datorită unui mecanism special, clapeta de acționare poate fi deschisă cu o mișcare a încheieturii mâinii, oferind acces ușor pentru înlocuirea consumabilelor.
 • Inserția pentru pastile odorizante este amplasată într-o poziție ușor accesibilă în spatele clapetei de acționare.
 • Filtrul ceramic de tip fagure este, de asemenea, ușor de accesat și poate fi înlocuit de utilizatorul final.
 • Intensitatea luminii de orientare și durata de timp în care rămâne aprinsă pot fi personalizate de către utilizatorul final prin intermediul aplicației.
 • Atât filtrul ceramic de tip fagure, cât și pastilele odorizante din rezervor pot fi comandate oricând de la magazinul specializat

Totul cu un sistem – Sisteme de spălare Geberit

Soluţiile tehnice Geberit din spatele peretelui asigură funcţionarea ireproşabilă, confortul extrem şi durabilitatea maximă, în mod eficient şi discret. La rezervoarele încastrate, clapetele de acţionare sunt singurele elemente vizibile pentru utilizator. În funcţie de utilizare sau de condiţiile existente în clădire pot fi utilizate diverse sisteme de spălare. Pentru a putea organiza mai simplu clapetele de acţionare Geberit în funcţie de rezervoarele corespunzătoare, ele sunt clasificate după un „nume de familie” comun: Sigma, Omega sau Delta.

Sistemul de spălare Geberit Omega

Rezervor şi clapete de acţionare Geberit Omega

Materiale video

Braţ pivotant pentru Geberit Duofresh

Clapeta de acţionare Geberit poate fi rotită atât de uşor.

Alegerile sunt importante

Lăsaţi-vă inspiraţi de numeroasele opţiuni şi modele de clapete de acţionare.

Instalare Duofresh

Aflaţi mai multe despre instalarea modulului de exhaustare a mirosurilor Geberit.

Toate informaţiile tehnice despre clapetele de acţionare Geberitpot fi găsite în catalogul online de produse