Rezervoare încastrateReperul în materie de tehnică de spălare

Soluţia clasică a instalaţiilor de baie moderne

Rezervor Geberit încastrat în perete

Rezervoarele încastrate de la Geberit sunt un clasic al instalaţiilor moderne pentru baie, în cei peste 50 de ani de existenţă fiind vândute şi instalate milioane de unităţi în întreaga lume. Ele sunt cunoscute datorită fiabilităţii proverbiale. Etanşeitatea fiecărui rezervor este verificată strict înainte de livrare.

50 de ani disponibilitate pentru piesele de schimb - Geberit asigură funcționalitatea de spălare a rezervoarelor WC încastrate timp de 50 de ani. Funcționalitățile produselor electronice, cum ar fi cele de igienă a apei de spălare sau extragerea mirosurilor DuoFresh, sunt excluse.

Cu rezervorul încastrat Geberit Sigma 12 cm, volumul de spălare poate fi limitat până la 4,5 litri. Astfel, această soluţie este exemplară în ceea ce priveşte consumul de apă, iar la competiţiile WELL-Label se remarcă de fiecare dată prin notele maxime obţinute.

Echipat pentru viitorul băii

Rezervor încastrat de la Geberit cu tub de ghidaj pentru racord alimentare la apă

Elementele de instalare pentru vase WC de la Geberit sunt prevăzute cu un tub de ghidaj pentru racordarea vaselor WC cu funcţie de bideu inclusă Geberit AquaClean. Puteţi monta ulterior un Geberit AquaClean – vas WC cu funcţia de bideu inclusă, care curăţă cu apă – în orice moment. Unele elemente de instalare pentru vase WC de la Geberit sunt echipate suplimentar pentru modulul de exhaustare a mirosurilor Geberit DuoFresh, care absoarbe mirosurile neplăcute şi le elimină direct din vasul WC.

Echipat pentru orice situaţie

Vă oferim o paletă variată de opţiuni atât pentru clapetele de acţionare a spălării Geberit, cât şi pentru elementele de instalare fiabile de la Geberit, pentru montajul în perete. Acestea sunt disponibile în trei înălţimi de montaj diferite şi pentru declanşarea spălării din faţă, iar la înălţimi mai joase de montaj chiar şi de sus. Pentru a fi siguri că totul se potriveşte, clapetele de acţionare a spălăriide la Geberit sunt identificate cu aceeaşi denumire ca rezervoarele încastrate corespunzătoare.

Rezervor încastrat Geberit Sigma

Rezervor încastrat Geberit Sigma

 • Înălţime 112 cm
 • Acţionare din faţă
 • Disponibil în varianta fără bariere sau cu înălţime reglabilă
 • Disponibil ca element de colţ
 • Unitate de purificare a aerului (aer recirculat/aer uzat)
 • Adecvat pentru unitatea de acţionare a spălării de la distanţă Geberit
Rezervoare încastrate Geberit Omega

Rezervor încastrat Geberit Omega

 • Flexibilitate completă datorită diverselor înălţimi constructive de 112 cm, 98 cm şi 82 cm
 • Acţionare din faţă
 • Acţionare suplimentară de sus la înălţimile constructive 82 cm şi 98 cm
 • Clapete de acţionare de foarte mici dimensiuni
 • Adecvat pentru unitatea de acţionare a spălării de la distanţă Geberit