Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Condiții de utilizare

pentru aplicațiile Geberit și serviciilor IoT

Condițiile de utilizare descriu condițiile de utilizare a aplicațiilor mobile Geberit („Aplicații mobile”) și a serviciilor IoT.

Glosar

Domeniu Descriere
B2C Business către consumator; aplicații și servicii care se concentrează pe clienții finali
B2B Business către Business;aplicații și servicii care se concentrează pe clienții business
IoT Internet of Things; comunicarea și interacțiunea dintre dispozitive în rețea, aplicații și aplicații cloud
Mobile App Aplicații pentru telefoane mobile și dispozitive mobile
CRM Customer Relationship Management – baza de date despre consumatori
Geberit ID Cont specific Geberit- aplicații și portaluri specifice
Bluetooth Tehnologie pentru comunicarea fărăr fir cu alte dispozitive
Geberit AquaClean WC cu funcție de bideu de la Geberit

I. Scopul

1. Condițiile de utilizare se aplică între Geberit Verwaltungs AG, Schachenstrasse 77, Jona, Elveția („GEBERIT VERWALTUNGS AG”) și utilizatorul aplicațiilor mobile Geberit și al serviciilor IoT („Utilizator”) și guvernează utilizarea și asistența pentru aplicațiile dispozitivelor mobile și serviciilor IoT furnizate de Geberit.

2. Termenii și condițiile generale deviante, conflictuale sau suplimentare ale utilizatorului vor deveni parte a acordului numai dacă și în măsura în care GEBERIT VERWALTUNGS AG a acceptat în mod expres validitatea lor în scris.

II. Scopul serviciilor

1. GEBERIT VERWALTUNGS AG oferă următoarele aplicații pentru dispozitive mobile:

Nume Descriere pe scurt Servicii
Geberit Home Aplicație pentru utilizatorul final B2C pentru produse Geberit compatibile Bluetooth. Pentru configurare, control și întreținere a dispozitivului. Interogarea stării, controlul, configurarea și întreținerea produselor Geberit compatibile Bluetooth; specific țării și produsului: înregistrarea produsului și acces la magazinul web.
Geberit Control Aplicație pentru clienți B2B pentru produse Geberit compatibile Bluetooth. Pentru configurare, control și întreținere a produsului. Interogarea stării, controlul, configurarea și întreținerea produselor Geberit compatibile Bluetooth; specific țării și produsului: gestionarea profilurilor de utilizator în cadrul unui produs.
Geberit Service Aplicație de servicii B2B pentru toalete cu funcție de bideu Geberit AquaClean cu Bluetooth. Pentru service și întreținere produs. Funcții pentru depanarea, eliminarea defecțiunilor și întreținerea Geberit AquaCleans de către tehnicieni de service autorizați Geberit.
Geberit SetApp Aplicație pentru clienți B2B pentru acționarea spălsrii toaletelor Geberit prin Bluetooth. Pentru controlul și configurarea produsului. Configurarea acționării spalării toaletelor Geberit.
Geberit Pro Aplicație pentru clienți B2B, care conține date despre produse și cataloage. Vizualizați și salvați pe profilul dvs. produse, piese de schimb și date din catalog; Recunoașterea produsului; funcții pentru a planifica produsele Geberit.

2. GEBERIT VERWALTUNGS AG oferă următoarele servicii IoT:

Nume Descriere pe scurt Servicii
Geberit AquaClean Remote Service Serviciu de întreținere la distanță pentru Geberit AquaCleans prin intermediul aplicației Geberit Home, realizat de serviciul clienți Geberit. Depanarea, eliminarea defecțiunilor și configurarea unui Geberit AquaClean în cazul asistenței oferite de serviciul clienți Geberit.

3. GEBERIT VERWALTUNGS AG oferă gratuit aplicații mobile și servicii IoT. Condițiile de utilizare se aplică pe toată durata utilizării aplicațiilor mobile. Aplicația mobilă nu mai este folosită atunci când este dezinstalată de pe smartphone. GEBERIT VERWALTUNGS AG are dreptul să schimbe aplicațiile sau serviciile mobile în orice moment sau, după o perioadă de preaviz, să le pună la dispoziție integral sau parțial doar contra plată sau să întrerupă furnizarea lor totală sau parțială. Modificările și suplimentele la aceste Condiții de utilizare vor fi anunțate fie prin e-mail, fie printr-un alt mijloc electronic de comunicare (de exemplu, prin intermediul aplicației mobile).

4. GEBERIT VERWALTUNGS AG creează conținutul aplicațiilor mobile și al serviciilor IoT cu cea mai mare atenție posibilă. Cu toate acestea, nu poate exista nicio garanție că acest conținut furnizat este corect, actualizat și complet.

5. Utilizatorul este rugat să își asume responsabilitatea pentru propria utilizare a aplicațiilor mobile și a serviciilor IoT și să citească în avans informațiile disponibile (de ex. Instrucțiuni, materiale informative, videoclipuri).

6. GEBERIT VERWALTUNGS AG furnizează utilizatorului aplicații mobile și servicii IoT fără nicio promisiune de disponibilitate specifică. O cerere de utilizare a serviciilor există numai în cadrul posibilităților tehnice și operaționale de la GEBERIT VERWALTUNGS AG. GEBERIT VERWALTUNGS AG se străduiește să asigure o funcționare neîntreruptă și fără defecțiuni. Cu toate acestea, pot apărea întreruperi din cauza defecțiunilor tehnice sau a măsurilor de întreținere.

7. Unele dintre aplicațiile furnizate necesită autentificarea utilizatorului.

a. Geberit folosește din ce în ce mai mult ID-ul Geberit, care este utilizat pentru servicii la nivel de grup. Termenii și condițiile de utilizare și politicile de confidențialitate separate se aplică ID-ului Geberit. Acestea sunt acceptate atunci când este creat un ID Geberit.

b. Aplicația Geberit Service servește pentru a sprijini repararea și întreținerea Geberit AquaCleans de către parteneri de service autorizați și certificați. Aplicația de service poate fi utilizată numai cu un cont Geberit Service App, care este creat individual pentru fiecare partener de servicii de către Geberit Quality Group.

c. Aplicația Geberit Control servește ca o interfață de utilizator pentru punerea în funcțiune și întreținerea produselor Geberit cu o interfață Bluetooth integrată. Gama de funcții se extinde după ce ID-ul Geberit a fost înregistrat cu succes.

8. GEBERIT VERWALTUNGS AG își rezervă dreptul de a limita numărul de utilizatori ai serviciilor IoT, astfel încât să fie garantate performanțe și servicii suficiente.

III. Grupe de produse compatibile

Aplicațiile mobile menționate în secțiunea II.1 sunt compatibile cu următoarele produse din grupele de produse enumerate mai jos. Condiția de bază pentru utilizare este o conexiune Bluetooth activă între aplicațiile mobile și produse. Informațiile privind compatibilitatea sunt furnizate pe paginile cu informații despre produs și în manualul de utilizare.

Nume Aplicație compatibilă Servicii IoT compatibile
Baterii de lavoar Geberit,
ex. tip 185/186
Geberit Control  
sistem urinar Geberit,
ex. tip 01/10/30/50
Geberit Control  
Clapete de acționare Geberit,
ex. DuoFresh (auto/manual)
Geberit Control, Geberit Home  
Acționare a spălării Geberit,
ex. Sigma 80
Geberit Control, Geberit Home  
Geberit AquaClean,
ex. Mera Comfort
Geberit Home, Geberit Service Geberit AquaClean Remote Service
Acționare Geberit igienică a spălării,
ex. HS2
Geberit SetApp  
Dulap cu oglindă Geberit,
ex. One
Geberit Home  

IV. Obligațiile utilizatorului

1. Utilizatorul se obligă să nu utilizeze în mod abuziv aplicațiile mobile. Se consideră că utilizarea abuzivă există în următoarele cazuri, în special:

  • Utilizarea serviciilor și a datelor într-un context ilegal sau pedepsit de lege sau într-un context care ar putea afecta reputația Geberit pe termen lung.
  • Utilizarea serviciilor într-un mod care depășește frecvența convențională de utilizare și are un efect negativ durabil asupra performanței infrastructurii (de exemplu, server).

În cazul utilizării necorespunzătoare a aplicațiilor mobile și a serviciilor IoT, Geberit își rezervă dreptul de a bloca temporar sau permanent accesul la acestea pentru utilizatorul care nu a fososit-o corespunzător. Blocarea poate avea loc numai dacă este necesară o autentificare a utilizatorului (Geberit ID; Geberit Service App Account) pentru aplicațiile mobile sau serviciile IoT.

2. În cazul în care utilizatorul Geberit ID nu mai are nevoie de ID-ul Geberit din motive comerciale, acesta va informa compania Geberit în scopul ajustării contului Geberit ID.

3. În cazul în care utilizatorul aplicației Geberit Service nu mai necesită aplicația Geberit Service din motive comerciale, acesta va informa Geberit în scopul ștergerii contului aplicației Geberit Service.

V. Copyright și drepturi de utilizare

1. Toate textele, imaginile, grafica, animațiile, videoclipurile, sunetele și alte lucrări, precum și modul în care acestea sunt poziționate în aplicațiile mobile și serviciile IoT, împreună cu mărcile, siglele și emblemele și infrastructura IT din spatele aplicațiilor mobile sau serviciile IoT sunt supuse protecției drepturilor de autor și / sau altor legi de protecție de către GEBERIT VERWALTUNGS AG sau terți. Acestea nu pot fi copiate, distribuite, modificate sau făcute accesibile terților în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al GEBERIT VERWALTUNGS AG sau al terței părți.

2. GEBERIT VERWALTUNGS AG acordă utilizatorului dreptul neexclusiv, revocabil, nesublicabil, netransferabil și fără drepturi de autor de a utiliza aplicațiile mobile și serviciile IoT, inclusiv tot conținutul digital, conținut în conformitate cu aceste Condiții de utilizare pentru scopurile destinate.

3. Acordarea drepturilor de utilizare este condiționată de respectarea acestor Condiții de utilizare. În cazul încălcării de către utilizator a acestor Condiții de utilizare, drepturile de utilizare a aplicațiilor mobile - inclusiv a conținutului acestora - vor expira automat.

4. Dacă utilizatorul încarcă imagini prin intermediul aplicației Geberit Pro, utilizatorul transferă către GEBERIT VERWALTUNGS AG dreptul neexclusiv, irevocabil, perpetuu și fără drepturi de autor de a prelucra imaginea în scopul recunoașterii produselor Geberit și îmbunătățirii recunoașterii imaginii.

VI. Răspundere

1. GEBERIT VERWALTUNGS AG își rezervă dreptul la despăgubire și cerere de despăgubire în caz de încălcare a acestor Condiții de utilizare de către Utilizator - de exemplu, în cazul utilizării ilegale a aplicației și a conținutului acesteia.


2. GEBERIT VERWALTUNGS AG va fi întotdeauna răspunzătoare pentru intenția voită, neglijența gravă și vătămarea vieții, a membrelor sau a sănătății în conformitate cu Legea privind răspunderea pentru produse și pentru garanțiile acordate în mod expres de GEBERIT VERWALTUNGS AG. GEBERIT VERWALTUNGS AG va fi răspunzătoare numai pentru daunele cauzate de neglijență minoră din partea GEBERIT VERWALTUNGS AG în cazul încălcării unei obligații contractuale materiale, prin care valoarea acestor cereri de despăgubire va fi limitată în total la daunele previzibile. Obligațiile contractuale semnificative în acest sens sunt obligații pe baza cărora Utilizatorul se bazează în mod regulat și se poate baza, iar îndeplinirea acestora este esențială pentru atingerea scopului acordului.

3. În toate celelalte privințe, răspunderea GEBERIT VERWALTUNGS AG este exclusă.

4. În măsura în care răspunderea Geberit este exclusă sau limitată în conformitate cu aceste prevederi, aceasta se aplică și răspunderii organelor executive, a agenților viciari și a angajaților Geberit.

5. În cazul în care o reclamație este adresată de către o terță parte împotriva GEBERIT VERWALTUNGS AG din cauza încălcării de către Utilizator a acestor condiții de utilizare, Utilizatorul va despăgubi GEBERIT VERWALTUNGS AG împotriva tuturor revendicărilor și costurilor care apar direct sau indirect ca rezultat, inclusiv costuri pentru apărare, de către un avocat. Acest lucru nu se aplică dacă utilizatorul nu este responsabil pentru o încălcare.


6. Conținutul prezentat prin intermediul aplicațiilor mobile și al serviciilor IoT este creat și actualizat de GEBERIT VERWALTUNGS AG cu cea mai mare grijă posibilă. Cu toate acestea, nu poate exista nicio garanție că acest conținut furnizat este corect, actualizat și complet.

7. GEBERIT VERWALTUNGS AG nu își asumă nicio responsabilitate pentru funcționalitatea tehnică (în special absența virușilor) sau conținutul oricăror site-uri web terțe la care există referințe sau linkuri în aplicațiile mobile și serviciile IOT.

VII. Utilizarea bibliotecilor externe

Următoarele biblioteci terțe sunt utilizate în legătură cu aplicațiile mobile:

Aplicații pentru dispozitive mobile biblioteci externe terțe
Geberit Home Apache licence 2.0, Xamarin.BlurView, LottieXamarin
Geberit Control Apache licence 2.0, Xamarin.BlurView, LottieXamarin
Geberit Service none
Geberit SetApp none
Geberit Pro none

VIII. Protecția și securitatea datelor

1. Geberit se străduiește să se asigure că datele colectate prin aplicațiile mobile sau serviciile IoT sunt protejate în orice moment. În acest scop, folosește tehnologii de ultimă generație care sunt îmbunătățite și auditate continuu de terți externi independenți.

2. Securitatea datelor dvs. personale este extrem de importantă pentru Geberit. Tratăm datele încredințate nouă cu cea mai mare atenție și în conformitate cu cerințele legale. Politica noastră de confidențialitate conține informații cu privire la modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate. Acesta este disponibilă pentru aplicații în următorul link POLITICA DE SECURITATE A DATELOR .

IX. Dispoziții finale

1. În cazul în care prevederile individuale ale acestor Condiții de utilizare sunt sau devin nevalide sau inexecutabile în totalitate sau parțial, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte dispoziții. Prevederea nevalidă va fi înlocuită de o prevedere validă care se apropie cât mai mult posibil de scopul economic al dispoziției nevalide. Același lucru se aplică oricăror lacune.

2. Legea elvețiană se aplică, cu excepția dispozițiilor sale privind conflictul de legi.

3. Locul de desfășurare și locul exclusiv de jurisdicție pentru antreprenori este Jona. Locurile de jurisdicție obligatorii nu vor fi afectate.

Versiunea: ianuarie 2021