Aer proaspăt pentru toţi

Toată lumea cunoaşte probabil mirosurile neplăcute din baie. Însă acestea nu sunt de dorit. Apelăm la trucurile noastre, astfel încât nimeni să nu le observe.

Mirosurile neplăcute nu trebuie să existe

De ce miroase după ce mergem la toaletă?

Este normal să apară mirosuri după ce mergeţi la toaletă. Motivul este reprezentat de gazele care se eliberează după defecaţie. Bacteriile intestinale produc aceste gaze atunci când digeră alimentele. Deoarece mişcările intestinale şi, mai ales, mirosurile care rezultă sunt un subiect tabu, oamenii au recurs întotdeauna la o mare varietate de remedii pentru a le neutraliza. Dar ce este cu adevărat util?

Patru remedii împotriva mirosurilor din baie

Pe parcursul vieţii, fiecare a dobândit, probabil, propriile trucuri. Cu toate acestea, există câţiva fruntaşi – şi în ceea ce priveşte eficienţa.

Varianta 1: Aer proaspăt

Aerisirea forţată s-a impus ca metodă rapidă şi eficientă. Totuşi, din motive ecologice, nu trebuie să deschideţi fereastra decât pentru scurt timp. Acest lucru este valabil mai ales în lunile de iarnă, deoarece, în caz contrar, energia este irosită inutil pentru încălzire. În principiu, se recomandă oricum o aerisire regulată din cauza umidităţii ridicate din baie, pentru a preveni formarea mucegaiului.

Varianta 2: Ventilator de baie

În cazul băilor fără ferestre, un sistem de ventilaţie standard încorporat în baie este util pentru a elimina mirosurile neplăcute şi pentru a ventila rapid baia după duş sau baie. Performanţa ventilatorului de baie este crucială atunci când vine vorba despre cât de repede aerul din baie redevine proaspăt.

Varianta 3: Mascarea mirosului pentru scurt timp

O modalitate de a masca mirosul neplăcut al toaletei este de a aprinde chibrituri. Datorită sulfului pe care îl conţin, chibriturile aprinse maschează mirosul de după mersul la toaletă pentru o scurt timp, dar nu reuşesc să îl facă să dispară complet. Această categorie de remedii include, de asemenea, spray-uri parfumate, parfumuri de cameră sau uleiuri. Cu această variantă, există riscul de a obţine efectul opus cu un supradozaj. Cui îi place când o încăpere mică, precum baia, miroase ca o sticluţă de parfum care s-a scurs?

Varianta 4: Tehnologie modernă

Cea mai inovatoare şi eficientă variantă este un modul de purificare a aerului, care extrage mirosurile rapid şi aproape de locul de unde provin, înainte ca acestea să se răspândească în întreaga încăpere. Vă sună cunoscut? Bineînţeles! În bucătărie, porniţi intuitiv hota de îndată ce vă apucaţi de gătit. În baie, posibilităţile variază de lao unitate de purificare a aerului integrată în vasul ceramic, la un modul în rezervor cufiltru de aer proaspăt integrat.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie