Cât de curat vă doriţi să fie?

Cum ar trebui să mă curăţ după ce merg la toaletă?

Mersul la toaletă în mod regulat face parte din viaţa de zi cu zi a tuturor. Deosebit de important: cel mai înalt nivel de igienă posibil şi senzaţie de confort! La urma urmei, vă doriţi o senzaţie de curăţenie şi prospeţime după fiecare vizită la toaletă. În acest scop, în majoritatea gospodăriilor se foloseşte fie hârtie igienică uscată, fie umedă. Dar ştergerea cu hârtie aduce cu adevărat curăţenie? Nu, spun oamenii de ştiinţă, iar o parte considerabilă a populaţiei împărtăşeşte şi ea această opinie. Un cunoscut rapper american a făcut următoarea comparaţie: „Luaţi nişte ciocolată, frecaţi-o pe o pardoseală de lemn şi încercaţi să o ştergeţi cu un prosop uscat. O să se împrăştie în toate golurile.” Are sens şi este destul de dezgustător atunci când te gândeşti la analogie. Dar cât de igienic şi sănătos este să foloseşti hârtie igienică umedă?

Prezentate ca fiind un produs de igienă, şerveţelele umede nu sunt deloc sănătoase. Ingredientele folosite pot provoca iritaţii ale pielii sau chiar alergii. Dar cum ar trebui să mă curăţ după ce merg la toaletă? Foarte simplu: cu apă. Vasele WC cu funcţie de bideu inclusă sunt soluţia! Vasele WC cu funcţie de bideu inclusă, care curăţă zona intimă prin simpla apăsare a unui buton, sunt sănătoase pentru piele şi vă garantează un sentiment de prospeţime ca după duş, şi asta după fiecare vizită la toaletă.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie