Duşuri deschise – aproape ca în paradis

Duşurile fără cădiţă sunt din ce în ce mai căutate. Acestea au un aspect elegant şi dau senzaţia de spaţiu. Dar, pentru a vă asigura că acestea sunt şi practice şi confortabile, există câteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont atunci când le proiectaţi.

După cum sugerează şi numele, nu trebuie să treceţi peste un prag sau să deschideţi o uşă pentru a intra într-un duş fără cădiţă. Dimineaţa, puteţi intra somnoros în duş fără riscul de a vă împiedica, porniţi apa şi lăsaţi jeturile de apă cu masaj delicat care ies din duza duş să vă trezească cu plăcere. Este plăcut dacă trecerea spre zona de duş are o lăţime de cel puţin 60 cm, iar zona de duş are cel puţin 90 cm x 90 cm. Cu cât este mai mare, cu atât este mai confortabil.

Duş de grădină fără cădiţă

Nu vă zgârciţi la peretele despărţitor

Întotdeauna este surprinzător cât de departe poate să sară apa din zona de duş propriu-zisă. Acest lucru este valabil mai ales dacă v-aţi zgârcit la peretele despărţitor. După plăcerea de a face duş, urmează ceva mai puţin interesant, uscarea pardoselii din baie. Din acest motiv, în cazul acestor aşa-numite duşuri walk-in, se recomandă instalarea unui perete despărţitor de duş de dimensiuni cât mai generoase, în funcţie de spaţiul disponibil. Cu cât peretele despărţitor este mai lat, cu atât mai mare este suprafaţa protejată de stropi de apă.

Mergeţi la sigur

În timpul proiectării unui duş fără cădiţă, starea pardoselii şi poziţia scurgerii sunt extrem de importante. Oricine a alunecat vreodată într-un duş ştie cât de important este să ai o pardoseală care să asigure susţinere chiar şi în condiţii de umezeală combinată cu săpun. Şi cum nimănui nu-i place să stea pe scurgere în timp ce face duş, se recomandă să o aşezaţi cât mai aproape de perete sau direct în perete.

În special în băile de familie, în duş de strâng o grămadă de şampoane şi geluri de duş. O soluţie practică este o nişă de perete în care pot fi depozitate diferitele sticle şi tuburi. În acest fel, totul este la îndemână – chiar şi atunci când vine vorba de îngrijirea încăperii.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie